Lucru' manual ar trebui sa faci, dar daca nu ai lipici iti dau eu, de hartie clasata faci tu rost sau o ai deja?
Deci, tu ii faci un cunilingus si ea ajunge foarte repede la orgasm, ar trebui doar sa o incalzesti si dupa accea sa faceti sex normal. sau uneori sa o atingi si sa o saruti atat cat sa-i vina cheful si dupa sa o lasi, sa-i zici ca trebuie sa pleci sau mai stiu eu ce. las-o sa te doreasca.ai sa vezi cum o sa te caute ea, si sa-ti dea si tie un premiu, nu? ca doar il meriti.
Asa cum exista plante afrodisiace exista si plante care linistesc apetitul. Cauta-le si folositi-le cu grija.
Rozalia25, nu as vrea sa-i scada apetitul sexual caci si asa il are foarte scazut (dupa o partida, 4-5 zile nu mai are chef). Vreau doar sa ajunga mai greu la orgasm, e cu totul altceva...
Folosirea lubrefiantului nu stiu cat ar putea ajuta ca deseori ne rezumam numai la oral. Multumesc.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Chestia e ca nu vreau sa facem normal neaparat dar vreau sa putem face mai mult oral fara sa-si dea drumul asa repede. Sexul normal, prea putin ma intereseaza, spre deloc.
squishyhihi întreabă:
KatiMe27 întreabă: