| mironica a întrebat:

Partenera mea ajunge mult mai repede la orgasm si apoi devenind foarte sensibila genital nu ma mai lasa sa ma ating de ea. Ma dipera chestia asta caci, dupa ce ca ne vedem odata sau de doua ori pe saptamana se mai si termina in 5 minute... Am incercat sa nu o mai ating asa tare, sa fac o pauza cand simt ca e pe aproape dar tot nu am obtinut rezultate semnificative. Ce sa fac?

8 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Lucru' manual ar trebui sa faci, dar daca nu ai lipici iti dau eu, de hartie clasata faci tu rost sau o ai deja?

lolita
| lolita a răspuns:

Deci, tu ii faci un cunilingus si ea ajunge foarte repede la orgasm, ar trebui doar sa o incalzesti si dupa accea sa faceti sex normal. sau uneori sa o atingi si sa o saruti atat cat sa-i vina cheful si dupa sa o lasi, sa-i zici ca trebuie sa pleci sau mai stiu eu ce. las-o sa te doreasca.ai sa vezi cum o sa te caute ea, si sa-ti dea si tie un premiu, nu? ca doar il meriti.

| rozalia25 a răspuns:

Asa cum exista plante afrodisiace exista si plante care linistesc apetitul. Cauta-le si folositi-le cu grija.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori ii lasi o pauza mai mare de cca 1 ora ori folositi lubrefiante, dar se pare ca, cam asta este apetitul ei sexual, adica, cam atat, trebuie sa se formeze in timp avandu-te mai mult timp langa ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar intr-un fel e super, alte femei ajung f greu sau deloc sad. Incercati un lubrifiant va micsora...frictiunea happy si poate va fi mai usor sa reluati apoi, doar femeile sunt capabile de mai multe orgasme unul dupa altul.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca va rezumati numai la oral... e logic ca ajunge usor la orgasm cand îi faci tu...Incercati si voi normal!

| mironica explică:

Rozalia25, nu as vrea sa-i scada apetitul sexual caci si asa il are foarte scazut (dupa o partida, 4-5 zile nu mai are chef). Vreau doar sa ajunga mai greu la orgasm, e cu totul altceva...
Folosirea lubrefiantului nu stiu cat ar putea ajuta ca deseori ne rezumam numai la oral. Multumesc.

| mironica explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Chestia e ca nu vreau sa facem normal neaparat dar vreau sa putem face mai mult oral fara sa-si dea drumul asa repede. Sexul normal, prea putin ma intereseaza, spre deloc. happy