Poate ca da.Are aceeasi arie de intindere si e la fel de greu de stapanit si controlat.Numai ca nu face acelasi rau...
Pasiunea se incaderaza la : `bauturi alcoolice`;; din prea multa te imbetzi si te ia valul, nu mai sti ce sa faci, pur si simplu ea conduce! nu mai gandesti cu creeerul ci cu -------- :d
Acvila,. imi cer scuze, n-am vrut sa jignesc, numai ca,... hai sa nu zicem ca o baba,,... ca o femeie matura! uh cand erai pustoaica nu te pupai in parc ca nimeni? in fata tuturor fara sa-ti pese de oamenii din jurtul tau?
ps: iti dau dreptate! doar 70%(dragostea iti ia mintile)
Iti dau dreptate! ai mare dreptate, dar cand ai 15 ani ca mine,. de drag ceti e de el, nu constientizezi! acum, nu ma refer la pipaieli in public si saruturi `vulgare`(astea nu se fac deloc) dar totusi,... boacane din astea,. mai face toata lumea! uni prea exagereaza dupa km spuneai si tu!
app,. catzi ani ai?! de curiozitate! pari o fata inteligenta si destul de tanara!
Pai, asa e! j nu ai dc sa-mi multumesti ca am remarcat modul tau de gadire mai aparte! mai inteligent si cu bun simt! mi-as dori sa fiu ca tine cand voi avea 20 de ani
Uneori da.Din cauza pasiunii(hai să dăm vina pe ea) văd cupluri întinşi care pe unde apucă...lingandu-se ca pe nişte acadele şi pipăindu-se de parcă nu ar mai exista un mâine.Mie una mi-e silă de chestii de genul şi nu am (încă) 90 de ani.
am fost şi eu puştoaică, dar nu îmi permiteam să fac astfel de lucruri în public pentru că mi-era jenă de oamenii din jurul meu.
iulianiasi întreabă: