Pastila am luat-o pentru ca eram in penibila situatie a prezervativului spart. Am luat-o la 4 ore dupa incident, zic, corect. Poate fi vreo dereglare hormonala provocata de pastila? Sau ceva asemanator?
Bună.
Partenerul trebuie să învețe să manevreze un prezervativ și greutatea de după nu are treabă cu pilula de urgență care nu fă din ea o metodă contraceptivă permanentă, se administrează de maxim două ori pe an, citește prospectul cu mare atenție.
Pa, pa.
Stiu asta, a fost prima data cand am luat-o si pe viitor vom avea mai mare grija, prezervativul era thin si nu ne-am dat seama cand a cedat... Iti multumesc pentru raspuns.
Esti barbat, sper ca nu ai avut si tu problema asta ). Mersi de raspuns, m-ai bagat in ceata.
Cu ce te-am bagat in ceata? Escapelle o iei in cazuri extreme, e normal sa produca unele dereglari hormonale sa iti dea organismul peste cap.
A fost intr-adevar un caz extrem. Acum sunt bulversata, persoana de mai sus spune ca nu are legatura cu pastila, tu spui ca are. Nu stiu pe cine sa cred, desi as tinde catre ea, pentru ca e femeie si poate are mai multa experienta ca tine, mai astept cateva raspunsuri si daca raman in dubii merg la medic si ma lamuresc complet. :*
Bună!
DA, este posibil : "pilula de a 2-a zi" are cam aceleaşi efecte ( negative ) ca şi AC
Toate cele bune.
AncaElena99 întreabă: