Nu e o idee rea, insa mi-ar placea sa facem ceva acasa, mai intim... Merci de sfat
LA multi ani, in primul rand si la cat mai multe aniversari :*:* Pai, ar fi cateva solutii. Eu zic sa alegi sa-i daruiesti ceva simbolic (o cana pe care e imprimata o poza de-a voastra sau numele tau si invers ) Sau.o cina romantica in oras sau la tine acasa (nu stiu, zic si eu). Sau si mai frumos, o excursie la munte, departe de aglomeratia urbana, sa fiti doar voi 2, etc etc. Sper ca te-am ajutat :* Fundita?
La o excursie m-am gandit si eu. Din pacate, pentru asta cam trebuie bani, si momentan sunt somera. Cat despre cina romantica in pat, se intelege ca e inclusa in meniu, dar nu asa imediat ci dupa acel ceva special, ca sa merite cina aia in pat!
Http://www.kadoly.ro/cadouri/ aici poti gasei ce vrei tu, ti-as recomada o sticla de sampanie personalizata cu pahare personalizate pentru o noapte de vis!
Poti merge pe ideea clasica cia romantica intima in 2...petale de trandafiri,lumanari etc! parerea mea este ca e cam fumata dar cand doi oamenii se iubesc nimic nu mai este penibil. Daca era mai caldut afara mergea si un picnic dar daca tot vrei ceva acasa. Puteti gati impreuna,aranja masa impreuna sa ascultati muzica,va faceti cadouri simbolice,apoi va uitati la un film vechi pe jos in fata tv-ului, puteti face poze! La multi ani app, sa fiti fericiti!
O ""cina romantica"" în 2, în pat!
Este varianta, care implică costuri financiare Minime.
Dar el nu are nici o idee? mereu fata tine minte daa si ziua in care s-au intalnit.