Daca nu a terminat inauntru...nu ar trebui sa fie nici o problema...pentru a ramane insarcinata trebuie ca spermatozoizii sa fecundeze ovule(bla-blauri d'astea).ti-as recomanda sa stai calma
Inca nu suntem in 18. asteapta si ai sa vezi ce se intampla. nu cred ca ai ramas. dar daca totusi iti intarzie mai mult de 7 zile iti recomand sa-ti faci un test de sarcina, dar nu mai devreme de 2 saptamani de la contactul respectiv. Bafta!
Daca nu a ejaculat in tine, nu ai cum... nu mai fi stresata, pentru ca de la stres iti poate intarzia mai mult. stresul, alimentatie nepotrivita, nopti nedormite => sunt cazue ale intarzierii menstruatiei
Nu vad care ar fi problema daca nu a ejaculat in tine... nu ai dc sa-ti faci probleme...
Buna, eu zic ca nu esti insarcinata, si eu am patit-o cu ruptu prezervativului si nu am fost. Uite ce vreau eu sa te sfatiesc, dupa fiecare contact sexual, ia-ti o batista dinaceea din material, nu hartie, si spala-te in interior, daca nu ai inteles la ce ma refer da-mi un mesaj si iti explic acolo...
Cum tio fi norocul. data vitoare lasati-o mai ancet si folositi prezervative de calitate mai buna. Ori cum sansele normale sa ramai insarcinata sunt destul de mici. Asteapta si daca ati intarzie fa-ti un test
Nu cred, doar ca astea nu se prea rup doar daca ati folosit o dimensiune prea mica, desi sunt mai greu de gasit, avand an vedere ca esti mai norocoasa cauta unele mai mari, si nu vei mai avea probleme
Nu,decat de la lichidul prespermatic dar sansele sunt mici deci calmeaza-te
beausingurlamasamea întreabă: