| Pozitivca a întrebat:

Pe 16 mai implinesc un an de cind sunt impreuna cu iubitul meu, doar ca el deja o luna jumate este plecat la Moscova ii simt foarte mult lipsa, cum credeti e bine sa ai relatii de lunga durata de la virsta de 15 16 ani astept raspuns mersi anticipat.

Răspuns Câştigător
| Spinoasa a răspuns:

Buna,Pozitivca! Eu am o relatie de 3 ani de la varsta de 15 ani, si cam de 1 an si jumatate e o relatie la distanta pentru ca el studiaza in alt oras la aproape 1000 de km distanta.Relatia la distanta dureaza avand multa, multa si iar multa rabdare, crede-ma ce iti spun ca o traiesc pe propria-mi piele, daca nu ai rabdare nu merge si cand spun rabdare ma refer sa ai putere sa mergi mai departe si sa accepti dorul ca fiind ceva normal in cazul relatiei la distanta.Probabil ca ai auzit ca relatiile la distanta nu merg si bla bla, nu e deloc adevarat daca stii sa o mentii si iubesti cu adevarat si evident daca ambii parteneri sunt fideli totul merge foarte bine chiar excelent, cel putin in cazul meu ne vedem la 1 luna -2 si pretuim fiecare moment impreuna.
Daca il iubesti nu renunta la el, te pupa, Spinoasa:*

3 răspunsuri:
| Mik3 a răspuns:

Nu distanta conteaza, importanta este dragostea dintre voi big grin

| Pozitivca explică:

Dar tu ce te gindesti doar la relatiile dintre penis si vagin?

| Pozitivca explică (pentru Spinoasa):

Mersi foarte mult de raspuns, chiar as dori sa accentuez ca el nu e plecat la distractie dar la lucru deoarece am nimenit ambii intr-un accident rutier si am trecut prin multe neam intilnit si anul trect dar nu era iubire acum e cu totul alt ceva, chiar daca si es cu fetele la o cafenea, la disco nu ma imbrac asa cind era si el acasa ma gindesc in truna la el si sunt de acord cu tine ca ar putea fi si dragoste la distanta, caci dragostea invinge totul.