Este foarte excitat la inceput si este logic ca va ejacula rapid iar apoi excitatia scade putin si evident ca va reusii sa nu ejaculeze asa rapid ca prima oara.Cel putin asa am dedus logic.
Explicatia sta in spermatoizi care in timpul penetrari vaginale ejaculeza prima ara rapid apoi in lipsa de sperma numai poate ajacula ca nu are cu ce, in testicule se fabrica spermatoizi se produc ei non stop dar nu poti ejacula non stop, prima rnda dupa 5 minute apoi mai mult apoi tot asa apoi ramai fara erectie
Nu, nu poti si asta pentru ca se obisnuieste corpul cu stimulul excitant si deci nu se mai excita. Dupa orgasm e mai greu sa te exciti, dar nu imposibil si devine tot mai greu pe masura ce atingi culmile placerii. Si ca efort fizic e greu sa faci sex/sa te masturbezi mult timp. Dar nu lipsa spermatozoizilor e cauza! Repet, un ciclu de formare a spermatozoizilor dureaza in jur de 60 de zile, timp in care ai suficient sperma pentru a ejacula de mai multe ori pe zi.
Am mai auzit cazuri de genu.Este un tip tandru si traieste momentul.Atat de mult pune pasiune prima data incat se termina. E ceva normal. Totusi stiu ca nu e frumos sa termini inaintea fetei. Iarta-l, exista tipuri si tipuri de baieti
Nasol ni de bine sa mearga la un doctor pacat sincer. la varsta asta e cam aiurea in fine
Prima data e mai disperat sa se elibereze, a doua oara e deja ca o excursie. nu mai are treaba. sa vezi ce bine e dimineata. atunci baietii au mai mult chef.
A trecut de nevoia primara, egoista, de a da curs impulsurilor si nevoilor imediate de autosatisfactie. La fel ca si mancatul, daca mananci inainte sa mergi la magazin sa te aprovizionezi cu alimente vei cumpara doar ce ai nevoie, insa atunci cand intrii flamand in magazin umplii cosul cu toate magariile de care nu ai nevoie.