Păi ştiu că e greu să naşti un copil xD. Dar îmi doresc unul, un băiat . Apoi poate şi o fată. Dar nu ştiu.
În principal, unul. Pentru că aşa e mai uşor, şi vreau să-i ofer toată dragostea mea, să crească cu mine şi să mă iubească aşa cum îl voi iubii eu.
Un singur copil,pentru ca cred ca este foarte greu sa nasti si sa cresti un copil, care cand o sa creasca o sa te faca sa suferi, pentru ca fiecare etapa a varstei lui vine k o schimbare.Si cred ca daca ma voi razgandi pe viitor pentru a`i oferi un frate care sa-i fie un sprijin in viata,voi face asta doar pentru copil,pentru ca eu consider ca e de ajuns un singur copil,caruia sa-i oferi toata iubirea ta, sa-l rasfeti, sa-l educi si sa-i fii prieten.
Nici unu, cred că merit mai mutl decât să devin un fel de îngrijitoare la zoo, cred că-mi merit libertatea și să fac ce vreau.
Nu vreau să umblu cu grădința după mine, să-mi fac griji că nu pot să zic/fac nu știu ce de față cu copiii.
Pe scurt nu merci, am o singură viață, nu vreau să o irosesc.
Preferabil unu. Daca o sa dispun de resurse materiale, voi pune problema si celui de al doilea.Important e sa fie sanatosi!
Asa e. Trebuie sa ne gandim si la sanatatea copiilor nostri. Nu trebuie sa ii impingem spre ce nu e bine sa zic asa.
Imi doresc 2 ca sa aiba cine`mi duce numele mai departe si sa nu fiu singur pe lume.
Ti-am dat funda pentru ca tu gandesti ca mine, in afara de faza aia "apoi poate si o fata".Nu eu, imi doresc decat un baiat :X Pe care sa-l pot iubi, si fiu constienta pe situatie, ca am multe responsabilitati.:X
Hmmm... mereu m-am gandit la asta si mi-as dori sa am 3 copii. 2 baieti si 1 fetita, dintre care unu dintre ei sa fie adoptat, de preferabil fetita. As adopta pentru ca as vrea sa fac viata unei vieti fericita fiind iubit si crescut intr-o familie unde sa nu duca lipsa de nimic.
chiftelutacrocanta întreabă:
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: