Nu m-au prins parintii mei, da m-au prins parintii prietenului!
Doamne ce moment naspa a fost
Nu am facut sex pana acum Si cred ca as muri de rusine nu as vrea sa mai ochii cu ei
Nu si nici nu-mi doresc de-asta nici nu fac asta pe-acasa. iubitul meu are niste parinti foarte bogati(nu stau cu el din interes) si au un apartament in oras desi el locuieste cu ai lui..acolo mergem cand vrem sa fim singuri.
Da eu nu am facut asaca ca siprietenul meu are un apartament da a lasat usa deschisa si parintii lui au venit sa il veziteze si...
A fost cat pe ce sa ma prinda pe mine si pe fostul taica-su, dar a iesit prietenul repede din dormitor, l-a aburit putin pe taica-su si a iesit din casa
M-au prins parintii unei fete cand eram la ea cu un tovaras care facea sex cu ea.
Eu stateam si-mi vedeam de treaba, au intrat oamenii peste mine si m-au luat la injuraturi si aproape la bataie ca cine sunt ce caut la ei in casa.
Pe prietenul meu si pe ea i-au gasit aproape goi in dormitor. Pe ei nu i-au intrebat decat daca s-au protejat...
Nu, dar mi s-a intamplat cu fratele fostului meu prieten, a intrat peste noi in camera, a inceput sa rada, s-a scuzat si a iesit afara, dar nu ne-a vazut goi. E foarte rusinos, de aceea trebuie sa fiti mereu atenti, nu se stie niciodata
Ar trebui sa comenteze ea daca nu ii convine ca i-am raspuns, nu tu!
Pentru ca nu tie ti-am raspuns!
Termina o data. Deja cred ca este a 6-a oara cand te iei de mine, consecutiv. Pentru ce?
Darjan_Darius_1994 întreabă: