| Elvina a întrebat:

Pentru băieți: Ce înseamnă pentru voi că o fată e nasoală? Adică arată rău, fizic vorbind? Sau credeți că nu e bună la pat? Ce ar trebui să facă o fată nasoală să se transforme într-una bună?

Răspuns Câştigător
| BAIATUL a răspuns:

Fiecare e frumoasa in felul ei si cine poate sa spuna unei fete ca e nasola este un(o) nesimtit(a), si sutin ce a spus CrazyTeenager pentru ca nu trebuie sa ai o parerea proasta despre tine insuti.

11 răspunsuri:
| CrazyTeenager a răspuns:

Sa aibe o parere de sine buna, daca nici tu nu te placi, atunci cine sa te placa, iar gura lumii face cel mai bun sex oral, sa nu tii cont de ea.

Răspuns utilizator avertizat
| chelo0 a răspuns:

Daca e urata, nu are ce sa mai faca, doar transplanturi poatelaughing sa fie buna si atat big grin

| alutzualex a răspuns:

Sa il viziteze pe harry "poker"laughingalta solutie nu vad...

| felixbbimage a răspuns:

Deşi cuvântul în sine e urât, eu cred ca nu există fete "nasoale". Există doar fete fără simţul umorului iar asta e mult mai grav decât orice alt cusur real sau închipuit. Transformarea se poate face prin zâmbet, bună dispoziţie şi acel ceva, pe care francezii îl numesc "je m'en fiche" laughing)

| Standalonecomplex a răspuns:

Exista femei pe care nici femeile nu le-ar... alea sunt nasoale. Sunt femei urate care cu un antrenament bun si cu ceva eforturi ajung sa arate bine.

| Elvina explică (pentru Standalonecomplex):

Cum ar arata alea nasoale?

| Standalonecomplex a răspuns (pentru Elvina):

Vrei o descriere fizica? Pe mine nu ma atrag femeile diforme si urate la fata.

Depinde ce intelegi tu prin diforme si urate la fata. Adica ce au? Sunt foarte grase, nu sunt machiate?

| Standalonecomplex a răspuns (pentru Elvina):

Greu de explicat, prin urate la fata, nu stiu au fata de barbat.
si la corp la fel nu stiu sunt pitice si grase sau au vreun defect genetic.

Chiar daca suna urat eu unu nu pot trece peste defectele genetice

Esti cam rau, dar te inteleg cumva. Nici eu nu accept orice pampalau.