Depinde de stadiul relaţiei, dacă merită fata, cine-i ăla...
Aş reacţiona violent probabil.
Cand merg pe strada am un mers care atrage atentia si cred, fara sa exagerez, ca fac contact ocular cu fiecare tip aflat la o distanta la mai putin de 30 metri de mine.Cel putin intotdeauna mi se intampla sa fiu privit direct in ochi si vad si in ochii altora ca isi dau seama ca daca ar face o chestie aiurea cu mine as fi in stare sa-i ucid.Nu ca as fi nevoit, vad frica in ochii altora, clipa aia in care ezita, intorc privirea, pun capul in pamant.Practic atunci se lasa dominati si imi accepta superioritatea.Si chiar contrar, nu dau niciodata inapoi, orice ar fi.Deci nu am astfel de griji de genul sa fiu umilit public.
I-as schimba geometria, pe gratis.
M-am luat de niste maimute oligofrene prin Mall pentru ca faceau misto de niste fete, imagineaza-ti pentru persoana la care tin ca-i alergam toata capitala.
Sunt mai impulsiv din fire insa imi prinde bine in diferite situatii.
Deci sunt 2 situati : Prima in care in calc in picioare, al doilea daca stiu ca ma bate el clarific cateva lucruri cu ea. De ex dupa cum zici uh ca a fost fortata, eu zic ca nu a avut nici o vina
Asta cu bataia e pentru aia de au muschi in loc de creier. Eu nu fac parte dintre ei, eu nu am nici nici.
Probabil ca nu as sti ce sa fac pe moment, m-as uita la ea, m-as uita la el si as incerca sa inteleg situatia, daca ea il cunoaste etc. Apoi probabil ca o sa intreb "ce se intampla" si o sa ma iau la cearta, cu ea, cu el sau cu amandoi sau daca sunt prea sup[arat in momentul ala probabil ca plec singur mai departe. E destul de greu sa zic cum as reactiona, e o situatie ciudatica.
Uite o chestie:in momentul ala, indiferent daca nu ai tu masa musculara, eu consider ca trebuie sa sari la bataie, chiar daca tio iei.nu stiu..pt mine mi se pare o obligatie, sati protejezi prietena.gandestete daca vine unu si vrea sa o violeze...tu ce faci? o lasi acolo si ii spui ca nu poti sa-l bati? nu. faci tot posibilu sa-l bagi in spital.tu ai elementul surpriza.
Deci dacă merge bine între mine și ea și toate bune și alea alea, îi dau lu ăla de behăie. Poate mi-o iau urât și eu, dar măcar nu stau degeaba. Dau unde prind. Mai mult de o bătaie nu-mi pot lua. Și mai e o fază: Dacă ies învingător? :p Dacă nu încerc, nu știu.
Ai o greseala ai spus daca nu ai fi d.p.d.v.fizic insuficient.Asta inseamna ca esti foarte bine facut.Ai vrut sa spui daca nu esti bine facut fizic.Pai normal chiar de nu esti faci ceva, respectivul este atent la iubita ta, deci ii dai la picioare sal intinzi pe jos, apoi suni la politie si fugiti.Altceva nu vad ce ai putea sa faci.Insa daca in Ro politia ar patrula pe strazi cum se face in alte state nu ar mai aparea astfel de situatii.Si daca se intimpla cam asa as face eu.Sai dai in cap e cam naspa ca cine stie cei poti face.Dar daca e sil lovesti doar cu miiinile in cap merge si acolo.Dar rapid iei o piatra si tragi la picioare, chiar del lasi acolo jos.Ai fugit si aluia nu cred ca o sai mai trebuiasca next time.
Din cauza situatiilor ca asta vreau sa ma apuc de sala. Acum probabil ca doar as incerca sa par socat, "fara reactie", fara cuvinte, si sa discut cu ea ce s-a intamplat dupa ce trece faza.
In vreo 2-3 ani, bineinteles ca l-as calca in picioare.
Terminator...Prin anturajul in care am crescut eu daca nu iti aparai o data spatele sau lasa-i pe cineva sa-ti arunce o vorba, iti sareau in carca toti asa zisii tai prieteni.Deci chiar asa e, o chestie de dominare psihologica. Daca tu esti dispus sa mergi tot inainte, cine crezi tu ca si-ar risca viata sa te infrunte...Toti sunt mari si tari dar doar unii au curajul sa nu de-a inapoi si sa-si apere stilul de viata.Am citit ceva de genul intr-o carte:din momentul in care accepti sa traiesti cu frica si sa faci compromisuri acela e momentul in care ai incetat sa traiesti.
Simplu ii dau un pumn in cap direct coma cerebrala daca e o gorila de aia 2/2 iau un pietroi si gata.
Depinde foarte mult de reactia ei, daca ei doi se cunosc, daca chiar e cu forta sau doar pe neasteptate. daca se vede clar ca o forteaza, iar ea nu-l cunoaste cu siguranta as sari la el, nu conteaza daca nu-l poti bate, crede-ma ca te subestimezi, daca dai tot ce ai mai bun o sa iasa bine. Daca se cunosc, m-as intoarce si as pleca, pentru ca nu as mai avea nimic de facut acolo.
Dianitta întreabă:
anonim_4396 întreabă:
liliana77any întreabă: