| RAY a întrebat:

Pentru baieti,ati avut vreodata orgasme fara a elimina lichid seminal?

as vrea raspunsuri serioase, si oare e semn de infertilitate?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In somn, ca sa afli daca esti steril mergi la o clinica unde donezi sperma si daca zic ca nu esti bun ai putini spermatozoizi sau niciunu bun te vor informa

| YellowAngel a răspuns:

Iubitul meu da. Dar in ideea in care a avut mult sex.
Adica nu iti imagina ca elminarea este 0. Tot elimina o cantitate mica.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Orgasm fara e elimina nimic inca nu. Nu este neaparat semn de infertilitate, dar cel mai sigur ca sa afli daca esti sau nu ar trebui sa te duci la un spital pentru o analiza numita spermograma.

| RAY explică (pentru MihaiNicu23):

Dar daca ai avut o boala foarte grava care ti a afactat tot organismul putea determina asta nu?

| Walker1111 a răspuns:

Da se poate daca te masturbezi si inca nu tia iest nici o data sperma atunci senzatia acea este orgasmul

| RAY explică (pentru Walker1111):

De la 15 ani mi-a iesit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu
Din cate stiu lichidul seminal nu are legatura cu infertilitatea ci sperma, daca vorbesti de orgasm fara ejaculare se poate intampla daca incorzi muschii pelvieni poate fi o metoda sa opresti ejacularea mai ales precoce, poti citi mai multe despre remen retention sau injaculation, barbatii mai pot avea ejaculare in interior dar binenteles asta nu e prea confortabil.

| Duduchi a răspuns:

Ce vârsta ai? Daca ai o vârstă fragedă atunci da. S-ar putea sa nu îți fi venit inca. Eu am 14 ani și nu am probleme cu orgasmul sau cu ejacularea.

| RAY explică (pentru Duduchi):

Ma mir ca ai gasit intrebarea, era de la faptul ca am avut sonda fiind in coma dar apoi a revenit totul la normal, menginita ucide in cateva minute nu ore nu zile

| Duduchi a răspuns (pentru RAY):

Pai bine că a revenit la normal. Multa sănătate în continuare.

| RAY explică (pentru Duduchi):

Mulțumesc la fel