In somn, ca sa afli daca esti steril mergi la o clinica unde donezi sperma si daca zic ca nu esti bun ai putini spermatozoizi sau niciunu bun te vor informa
Iubitul meu da. Dar in ideea in care a avut mult sex.
Adica nu iti imagina ca elminarea este 0. Tot elimina o cantitate mica.
Orgasm fara e elimina nimic inca nu. Nu este neaparat semn de infertilitate, dar cel mai sigur ca sa afli daca esti sau nu ar trebui sa te duci la un spital pentru o analiza numita spermograma.
Dar daca ai avut o boala foarte grava care ti a afactat tot organismul putea determina asta nu?
Da se poate daca te masturbezi si inca nu tia iest nici o data sperma atunci senzatia acea este orgasmul
Nu
Din cate stiu lichidul seminal nu are legatura cu infertilitatea ci sperma, daca vorbesti de orgasm fara ejaculare se poate intampla daca incorzi muschii pelvieni poate fi o metoda sa opresti ejacularea mai ales precoce, poti citi mai multe despre remen retention sau injaculation, barbatii mai pot avea ejaculare in interior dar binenteles asta nu e prea confortabil.
Ce vârsta ai? Daca ai o vârstă fragedă atunci da. S-ar putea sa nu îți fi venit inca. Eu am 14 ani și nu am probleme cu orgasmul sau cu ejacularea.
AndrewTate7789 întreabă: