| RAY a întrebat:

Pentru baieti care au prietene nu simtiti nici o atractie sexuala fata de ele? Sperati ca vor deveni iubitele voastre?

11 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Atractia sexuala e acolo pentru orice femeie care se inscrie in standardele mele.
Dar exista cel putin cate un motiv pentru fiecare fata pe care nu incerc sa o cuceresc, iar alea sunt motive pe care le-am acceptat, si nu ma mai gandesc la ele ca la niste "potentiale".
Cu unele as merge spre ceva fizic, cu altele, nici atat.
Nu visez sa-mi devina vreuna iubita, sunt pretentios la capitolul asta.

| RAY explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Adica fata de prietenele tale nu simti atractie fizica?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru RAY):

Ba da, dar nu visez sa am o relatie cu ele.

| Bozgi200 a răspuns:

Asta am pățit în relația actuala. La început nu aveam nici un interes, dar am spus hai sa iti dau o șansă poate iese ceva frumos. Numai după o lună am început sa simt ceva iar acum dupa alte încă câteva luni sunt in limba dupa ea.
Timpul face multe.

| Frank51 a răspuns:

Totul se invarte in jurul atractiei fizice. Daca se intruneste minimul atunci acceptam.

| SoareDaniel a răspuns:

Vezi, tocmai din cauza asta, multi nu reusesc sa isi faca o relatie, pentru ca multi stau cu unele care nu le atrag deloc sexual, dar cu femei care se simt atrase sexual de ei.

| Dana1999 a răspuns:

Hei,chiar nu gandesc toti asa. Unii chiar tin la relatia de prietenie pe care au construit o. Poate ca vor si sex, dar nu inseamna ca si doresc o relație amoroasa in schimb.

| RAY explică (pentru Dana1999):

Omule suntem hetrosexuali nu ne putem controla emoțiile sau atractia fizica fata de cineva, vrei prietena vezi de o fata simplu

| Dana1999 a răspuns (pentru RAY):

Tu nu poti dar asta nu e valabil la toti

| RAY explică (pentru Dana1999):

Desigur ca nu, exista si persoane asexuale, homosexuale

| Dana1999 a răspuns (pentru RAY):

Am prieteni heterosexuali.