Buna
eu sunt fata si cred ca conteaza pana la urma si atractia fizica dintre 2 persoane
eu cred ca apreciez 30% aspectul fizic iar restul tine de sinceritate, iubire...etc
sper ca te-am ajutat
Vibers9 deci sa inteleg ca daca vine una la tine la care ii lipsesc 5 dinti si restul is negri, are parul ca o matura, e grasa si plina de bube si pute, tu o sa o iei sa fie iubita ta pentru ca are un suflet inocent?
Pentru mine ( caz rar ) conteaza 0 %.
ce conteaza pentru mine la o fata e cum e ea din cap pana in picioare, de la gesturile ei pana la felul in care vorbeste.
fata ideala nu e neaparat una cu sanii sa ii sara afara si fundul sa prajesti oua pe el . fata ideala trebuie sa aiba acel ceva care o face speciala in felul ei.
@baby nu am zis asta dar nu aspectul e ceea ce o face speciala fata de celelalte fete, ci tot ce inseamna fata aia...de la cum miroase pana la cum tine un pahar in mana si cum rade .
asta era ideea
acum daca arata ca un **** pe doua bete iti dai seama ca nu se uita nimeni la ea. dar conteaza sa fie completa sa nu ii lipseasca nimic din gura si na... sa fie feminina.