Salut Ray!
Pentru inceput ar fi normal sa acordam oricarei fete "prezumtia de nevinovatie".Pe masura ce experientele ne dovedesc ca ne-am inselat, vom fi mai atenti in acordarea increderii.Stii cum se spune: "daca te-ai ars cu ciorba, sufli si-n iaurt"!
Asta se intampla odata ce incepi sa cunosti un om din ce in ce mai bine, nu neaparat o fata. Ultima impresie facuta, ci nu prima, iti poate spune cum e de fapt acea persoana. Gata, promit ca nu iti mai scriu in niciun post deschis de tine sau comentariu.
Pai de ce? ce tiam facut?
Ai devenit suparator si iritant pentru mine, probabil sunt si eu enervanta daca continui sa mai intervin.
Nu te cunosc,nu ma cunoati, zilnic cunosc oamenii noi, zilnic vad altceva ce sa spun, imi pare rau daca team suparat pe bune, in fine faci ce vrei
Cât de stupide-s generalizările astea. Fiecare om este diferit, fiecare om are o poveste, un mod diferit de a acționa în anumite situații, o personalitate proprie, o atitudine diferită față de alți oameni etc. E aiurea să crezi că "toate-s la fel" (vai ce nu-i suport pe ăia din Paraziții), adevărul fiind cu totul altul.
Cum sa aiba? De ce sa se riste sa aiba?! E mai bine sa nu aba aceasta siguranta. Cand a incredere in altcineva, de fapt ai increre si in tine si te respecti si pe tine. Cel putin asa consider eu.
Ce tot ai tu cu viitoarea mea nevasta?
Nu am o problema cu viitoarea ta nevasta, am o problema cu tine. Ai injosit fetele/femeile la postul precedent, stii bine.N-ai fost numai tu si am constatat gandirea unor baieti. Asadar, raspunsul meu nu trebuia sa te fi deranjat, e ceea ce ganditi voi.
Ma bucur, se trezesc bolovani astia ca si mine de astfel, bravo lor, sper ca sa se treseasca tot mai multi
Nu cred ca se trezesc, doar dau masca jos.
Eu da..pentru ca am incredere in mine in primul rand..si asta imi da siguranta
Asta e una din greselile foarte mari...increderea in sine e o prostie. Nu poti avea incredere nici in cei mai apropiati prieteni..mai ales in parsivele de 2 lei cunoscute de putin timp. De obicei ala sau aia care e cel mai aproape de tine iti da un spitz in coitze si te lasa in genunghi. Din cauza a doua-trei sute de martalogi grasi urati si tampiti care le tot ridica in slavi pe toate cretinele de pe net.s-a umplut de figurante obosite cu ruj si pe dinti.
Increderea se castiga man.
Se castiga in timp si se poate pierde aproape instantaneu.