Meller, cand iubesti nu poti gasi o explicatie. Pur si simplu iti place absolut tot la ea (caracterul, comportamentul, atitudinea, felul in care se imbraca, se misca, vorbeste, zambeste, parfumul ei, etc). Nimeni nu a definit iubirea si nici motivele pentru care ea apare. Uneori te indragostesti de o persoana doar pentru simplul fapt ca aveti foarte multe gusturi comune, ca va intelegeti bine, ca e frumoasa, etc. Alteori te poti indragosti de o persoana cu care nu ai nimic in comun, gusturi total diferite, etc. Atunci apare interesul de a o cunoaste mai bine si iti pare o persoana foarte interesanta. Dragostea are multe forme.
Acum, eu iubesc o fata daca are anumite "caracteristici" care imi plac mie (sa fie cuminte, inteligenta, iubitoare, putin geloasa, etc, etc) dar si sa-mi starneasca curiozitatea si interesul.
Depinde mult de varsta. Iubirea la care cred ca te referi tu e aceea de la 15, 16 ani incolo, zic eu. Mai repede, iubesti imatur, si uiti repede. Iubesti pe cinve pentru. tot ce este. Te deranjeaza defectele lui, dar ii le accepti, treci peste toate doar ca sa il/ o vezi fericit(a), nu iti pasa ce zic cei din jur, tu pur si simplu il/o vezi perfect(a). SI tine de mai multe, dar cand o sa o simti pe bune, vei vedea. Cel mai usor iti dai seama dupa, deoarece simti o durere imensa in piept; si dupa ce trec multe luni....il/ o vrei inapoi. In rest se numeste atractie, sau pur si simpli "imi place de X". Iubirea e mai mult.
Stiu si eu asta, ca nu gasesti explicatie, de asta si am pus intrebare.Pentru-ca zilele trecute persoana iubita m-a intrebat de ce o iubesc si nu am putut sa-i explic
Aha. Cineva intelept spunea "Dragostea ce poate fi descrisa prin cuvinte nu este dragoste adevarata.".
Te-a intrebat....probabil doar pur si simplu, nu stiu daca s-a referit serios. Daca a spus-o serios, sa stii ca asa sunt fetele, sunt curioase. Oricum e greu sa raspunzi asa cum ele se asteapta(sunt fata si azi l-am intrebat si eu pe pr meu) Mi-a spus: pentru ca esti frumoasa, desteapta, ma iubesti..etc....deci cam astea sunt raspunsurile. Eu iubesc pentru tot ce e el, pentru ca ma intelege si ma accepta cu toate defectele, prostiile mele, ma alina cand sunt trista, ma iubeste cand il enervez, mi-e alaturi mereu, e gelos, ma asculta, ma intelege si se comporta minunat cu mine. Asa e iubirea mea
Borgir întreabă: