| evilkiss a întrebat:

Pentru cei care le stiu pe toate-Trece dragostea prin stomac sau nu?
Ce credeti?

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

14 oameni care le ştiu pe toate. Eu acu al 15-lea. Ştim noi oare ăştia 15 pe toate sau întrebarea ta e pusă la caterincă şi cu o ironie de clasa a VI-a?
În fine, să te văd pe tine nemâncată de 5 zile. Să te văd: La ce ţi-e gândul prima dată? La dragostea faţă de persoana de lângă tine de asemenea nemâncată de 5 zile, sau la propriul stomac?
Salut.

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se zice ca odata ce esti indragostit ai fluturasi la stomac se simte ceva rar acolo.

| cOnTexT a răspuns:

Asta se refera la relatiile serioase adica de dupa o anumita varsta, dar normal ca trece si pe acolo, dar nu numai!

| Blondamea a răspuns:

Chestia cum ca ar trece dragostea prin stomac eu cred ca se refera la mancare nu la altcevadeci eu cred ca nu

| Andru1996 a răspuns:

Nu conteaza varsta cu siguranta dragostea trece prin stomac adica gandeste-te... daca ii dai lu o fata o ciocolata o mananca logik sh ii place sh mai nomrmal...si se gandeste uite ce cioco bun mi-a dat astatongue sh ii faci o impresie buna sh ma rg mai su nt multe exemple.

| Alecsaandrra a răspuns:

Am ras destul la raspunsuri rolling on the floor

| dorutza_9395 a răspuns:

Dalaughing.
Nu mai ai pofta de mancare si slabestiwinking. Cel putin asta mi se intampla mie.

| alexxx_5812 a răspuns:

Daca iubesti o tarta Da.

| alexxx_5812 a răspuns:

Da Visina ti-e foame laughing, dragostea nu are nici o legatura cu stomacul.Cand iubesti o persoana nu te doare burta sau ai fluturasi in stomac.Senzatia pe care o ai este alta cresc bataile inimi, transpiri, te balbai, incepi sa tremuri cand vezi persoana respectiva iti creste adrenalina efectiv corpul tau sufera unele modificari ti-e cald si pe urma vine si vestita vorba am fluturasi in stomac dar stai potol ca nu te constipihee heeBfT.

| evilkiss explică:

Totul trece prin stomac, cum in viata totul se plateste

| RoxAnana a răspuns:

Eu sincer daca iubesc mi se face si foamelaughing

| DjReal a răspuns:

Poate unii n-au priceput aluzia tahee heedar da(la figurat)uneori trece si prin stomac...atunci cand foamea intra pe usa, dragostea iese pe geamhappy
cam asa e treabahappy

| Claudia_1005 a răspuns:

Da intr-un fel anume dragostea mai trece si prin stomac

| mariusT333 a răspuns:

Iubirea trece prin stomac doar daca ai p. a mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.trece prin stomac.de aia noua ne e foame de ea, si voi simtiti fluturasi acolo.

| Visina a răspuns:

Eu asa cred, iubesc o fata si nu i-am spus inca, ma tem ca e prea devreme, ma gandesc la ea acum, si ceva se intampla cu stomacul meu, pentru ca o iubesc

Întrebări similare