Salut. Este normal să existe monotonie în relaţie, nu este neaparat un lucru rău, să ştii. Atunci când apare monotonia în relaţie, lucrurile merită schimbate, vorbeşte cu partenera ta. Trebuie înţeleasă situaţia şi schimbat ceva, e oribil să simţi starea de monotonie şi să te plictiseşti, chiar să vrei să părăseşti acea persoana dar nu o faci din cauza monotoniei. Eu zic să schimbi unele lucruri în relaţie, încearcă să nu ai aceeaşi rutină zilnică, propune-i lucruri noi(sexuale sau nu). După o relaţie lungă îţi este mai uşor să vorbeşti cu persoana iubită, poţi să-i propui orice nebunie visai, orice prostie. Începe bătăi cu pernele(da, câteodată merg şi la oamenii mai învârstă), propune o bătaie din joacă, distraţi-vă împreuna, nu numai rutina aia zilnică : Mă trezesc, vorbesc cu ea, mă duc la lucru, vin acasă obosit, facem dragoste şi somn. Încearcă să diversifici. Ieşi prin oraş, fă lucruri care-i plac ei, de exemplu(în cazul meu cel puţin) să mergi la cumpărături cu ea şi chiar să pari interesat şi să fii implicat, să ii dai sfaturi. După o relaţie lungă unele gesturi mici contează foarte mult! Du-i un trandafir şi o ciocolată(sau altceva) fără motiv. Sper că ai prins mesajul!
Da sunt momente in toate relatiile de lunga durata exista.Asa ca ori petreceti mai putin timp impreuna sa va fie dor unu de altul si pentru ca dragostea si revederea sa fie mai dulce ori daca nu se poate atunci faceti activitati impreuna ceva ce nu ati mai facut niciodata, indeplinitiva fanteziile, experimentati lucruri noi, vizitati locuri, facetiva propriu real reality show
Pai poti avea ceva fantezi sexuale spre exemplu pe care nu le-ai experimentat si gandul ca spre exemplu diseara faci sex undeva in natura iti poate ocupa tot timpul sa iti planuiesti cum faci unde mergi
Pauza. Nu in mod voit, ci impusa de plecarile mele la Timisoara, in locul de unde ma trag, sau pe unde mai gasesc de lucru. Dupa ce stai singur-singurel cate o saptamana sau mai mult, o data la cateva luni, mai apoi cand vii acasa, descoperi mierea de la inceput .
In conditiile in care intr-un cuplu normal, cei doi muncesc, sunt sanse ca efectiv timp de stat impreuna sa aiba maxim 4-5 ore pe zi. Cam greu cu monotonia.
beausingurlamasamea întreabă: