Ah, dacă vrei să faci sex de calitate eşti parapanta? Săracii de voi, ăştia care credeţi că dacă frecati clitorisul şi produceţi astfel orgasm femeii, sunteţi mari fu*taci... Mai parapante sunt alea care stau cu d-ăia cu puţa mică, doar pentru a obţine alte beneficii. Sau esti in categoria aia care crede că "doar sufletul contează"?
Ce vrei plodule? Poate ca va place sa va f**eti cu zeci de barbati, dar voi va mai si mandriti cat de cu*ve sunteti.
Auzi la ea, ma face copil
Pai n-ai mai facut un an, cred ca deja te stie lumea ce fel de femeie esti
Tu esti genul ala de stoarfa care se lauda cate p%$# a supt, apoi tot tu faci gura mare cand se ia lumea de tine
Cum p**** ma-tii sa te lauzi ma ca te-ai f**** de la 14 ani? Ce parinti sa ai ma sa permita asa ceva? Cred ca pe mama ta si pe tato l-a durut in *** de tine, din cauza unor iresponsabili retardati ca ei ajung fete gravide de la 13-14-15 ani, si tu la randul tau o sa fii tot o imbecila terminata... ce educatie sa-i dati ma voi unui copil?
Te lauzi intr-una ca tie-ti plac sculele de 20, si ca nu esti satula daca nu sugi vreo una... Am vazut multe parasute, din cate vad tie chiar iti place sa fii luata la p#!@ de toata lumea... p*#@ mea, unele se mai si ascund, dar tu chiar te lauzi cat de proasta esti.
ArinaDeDe întreabă: