| Utilizatoare123 a întrebat:

Pentru fete: sunteti abordate pe strada de barbati? Cum vi se pare? Sunt decenti, civilizati sau dimpotriva?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam necivilizati

| AdioTPU a răspuns:

Dacă sunt abordată de bărbați pe care îi cunosc atunci e ok, mă mai opresc de vorbă cu cunoștințe dar dacă e vreun meltean care se dă la mine cu abordări de prost gust în genul "ce faci, frumoaso?", atunci nu-i bag in seama. Mi se pare de prost gust să încerci să agăți pe stradă, mai ales cu abordări de genul.

| GambleR40792 a răspuns (pentru AdioTPU):

Mentorul nostru guru din seductie Loren Loghin pentru care am platit 4000 de ron pe cursurile lui mi-a recomandat sa va abordez pe strada, sa ii cer despagubiri?

| Utilizatoare123 explică (pentru GambleR40792):

Sunt si femei deschise la asta, atat timp cat nu privesti ciudat/nu faci mistocareala.

| Paracetamol0lol a răspuns:

Niște ne futuți :-D

| GambleR40792 a răspuns:

Asta se recomanda de catre expertii in seductie si relationare si daca nu o faci esti catalogat ca fraier si toate cele, pe de o parte 9/10 fete sau femei privesc cu dispret lucrul asta de a fi abordate pe strazi, ce nu inteleg din toata chestia asta de ce nu se legalizeaza prostitutia ar fi benefica pentru multi barbati singuri

| Diiiaand a răspuns:

Sunt abordata pe strada destul de des. Decenti si civilivati mi se par cei care ma abordează intr-un mod frumos si respectuos. In schimb exista si cei care incep conversatia cu "Pisi", sa le dea cineva cu ceva in cap