Asta se recomanda de catre expertii in seductie si relationare si daca nu o faci esti catalogat ca fraier si toate cele, pe de o parte 9/10 fete sau femei privesc cu dispret lucrul asta de a fi abordate pe strazi, ce nu inteleg din toata chestia asta de ce nu se legalizeaza prostitutia ar fi benefica pentru multi barbati singuri
Dacă sunt abordată de bărbați pe care îi cunosc atunci e ok, mă mai opresc de vorbă cu cunoștințe dar dacă e vreun meltean care se dă la mine cu abordări de prost gust în genul "ce faci, frumoaso?", atunci nu-i bag in seama. Mi se pare de prost gust să încerci să agăți pe stradă, mai ales cu abordări de genul.
Mentorul nostru guru din seductie Loren Loghin pentru care am platit 4000 de ron pe cursurile lui mi-a recomandat sa va abordez pe strada, sa ii cer despagubiri?
Sunt si femei deschise la asta, atat timp cat nu privesti ciudat/nu faci mistocareala.
Sunt abordata pe strada destul de des. Decenti si civilivati mi se par cei care ma abordează intr-un mod frumos si respectuos. In schimb exista si cei care incep conversatia cu "Pisi", sa le dea cineva cu ceva in cap
DenqOO întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: