| iuliapysutz a întrebat:

Pentru FETE! Voi cu cati baieti ati fost? si cum sa simtiti? sexual vorind!

Răspuns Câştigător
| AndyLavy a răspuns:

Cu 1. si ma simt mandra de lucrul asta. am o relatie stabila, si nu ma pot imagina in pat cu un alt barbat.

| iuliapysutz explică (pentru AndyLavy):

Asa si eu. de aia am intrebat, nu m-as vedea cu altcineva. dar poate exista si o a doua sansa la dragoste? nu se stie niciodata!, stateam doar si ma gandeam.

| AndyLavy a răspuns (pentru iuliapysutz):

Pai cred ca da. Eu am 20 de ani. Si sa presupunem prin absurd ca m-as desparti de prietenul meu, asta nu cred ca ar insemna ca toata viata as fii singura.
Cand am trecut prin prima iubire, din copilarie-adolescenta, credeam acelasi lucru, ca nu am cum sa ma uit sau sa tin de mana alta persoana. nu mi-as fi putut imagina asta in veci. insa au trecut anii. mai exact vreo 3, si m-am indragostit. Iubesc intr-un alt mod. nu se comparata cu ce am simtit atunci.
Cum spui si tu, nu se stie niciodata.

9 răspunsuri:
| danishor a răspuns:

Conteaza sa fie prezenta placerea, intr-o viata normala o femeia are in medie 20 relatii, insa partide de sex pot fi peste 3000 :d

| AndaVr a răspuns:

Stiu eu cum se simt CURVE!

| alexandra932323 a răspuns:

Eu personal ma simt implinita sexual..nu am fost cu foarte multi tipi, insa cel mai mult m-a satisfacut unul care era pe la 70 si cevabig grin

| Iuliia94 a răspuns:

Mda.Asa e Romania, pardon, oamenii din Romania.Nu ai voie sa te simti bine ca esti o curva, iar ei sunt smecheri.Pentru noonecanjudgeme

| AndaVr a răspuns (pentru Iuliia94):

Logica din ce am zis eu si ce ai inteles tu, te simti bine cu cel care consideri ca o sa iti fie alaturi toata viata nu cu toti cu care esti si cu care o sa fi dar asa e Romania plina de proaste care cad in plasa unor fraieri nu mai tineti cont de limitele morale, inteligent-o!

| Iuliia94 a răspuns:

N-are rost sa ma cobor la nivelul tau..Peace :*

| AndaVr a răspuns (pentru Iuliia94):

Eu nici nu stiu de ce am facut-o!