Cu 1. si ma simt mandra de lucrul asta. am o relatie stabila, si nu ma pot imagina in pat cu un alt barbat.
Conteaza sa fie prezenta placerea, intr-o viata normala o femeia are in medie 20 relatii, insa partide de sex pot fi peste 3000 :d
Mda.Asa e Romania, pardon, oamenii din Romania.Nu ai voie sa te simti bine ca esti o curva, iar ei sunt smecheri.Pentru noonecanjudgeme
Asa si eu. de aia am intrebat, nu m-as vedea cu altcineva. dar poate exista si o a doua sansa la dragoste? nu se stie niciodata!, stateam doar si ma gandeam.
Pai cred ca da. Eu am 20 de ani. Si sa presupunem prin absurd ca m-as desparti de prietenul meu, asta nu cred ca ar insemna ca toata viata as fii singura.
Cand am trecut prin prima iubire, din copilarie-adolescenta, credeam acelasi lucru, ca nu am cum sa ma uit sau sa tin de mana alta persoana. nu mi-as fi putut imagina asta in veci. insa au trecut anii. mai exact vreo 3, si m-am indragostit. Iubesc intr-un alt mod. nu se comparata cu ce am simtit atunci.
Cum spui si tu, nu se stie niciodata.
Eu personal ma simt implinita sexual..nu am fost cu foarte multi tipi, insa cel mai mult m-a satisfacut unul care era pe la 70 si ceva
irina41099 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
razispeed întreabă:
KatiMe27 întreabă: