Depinde,in general oamenii se duc la teatru cu un scop, o sa vezi prea putini care si-au propus sa mearga la teatru pentru a cunoaste persoane.
Dar depinde, daca atragi persoana respectiva prin carisma si aveti pasiuni comune da se poatw
La teatru NU SE VORBEȘTE. Dacă ai chef de agățat mergi in Bershka sau H&M. Nu vrei domne să agăți și ghizii de la muzeu?
Pui numai întrebări despre cum să cunoști fete, nu crezi că deja ai o obsesie? Fă cum simți, prea mult overthinking nu te-a adus nicăieri. După sute de întrebări de același fel nu ai venit să zici "Deci ieri m-am intâlnit cu o fată... ". Deci, domnul meu, cu ce v-au ajutat, în fond, toate sfaturile primite și răsprimite? Nu cumva sunt alte lucruri care vă privează de la relațiile cu sexul opus ce nu au nicio treabă cu timpul și spațiul? Poate problema e la dvs.; șocant!
Mai bine încearcă biblioteca.
Am văzut eu într-un film că printre ultimele rânduri de cărți se întâmplă lucruri.
FOARTE BUN COMENTARIUL! Pacat ca mai mult ca sigur o sa aterizeze la niste urechi care nu vor vrea sau nu vor putea intelege mesajul transmis de acest raspuns.
Acum am văzut. Jalnic. a ales răspunsul care i-a plăcut
Ai o sansa sa dai de una culta si educata. Eu as merge sa agat o bunaciune pe acolo=]]]]]]
Danaciocan întreabă:
sasha_2369 întreabă:
Mutubal întreabă: