Nu te gandi la ceva anume. Odata ce e bogat nimic nu-l va surprinde.Cumpara-i orice, gestul insa il va surprinde. Distractie placuta. nah, daca vrei ceva special, cheama-l dupa chef la tine si ofera-i cina pe tine, goala.Asa ceva il va surprinde placut, ca doar nu-i rece, stana de gheata.
Pai daca e bogat nu prea ai ce sa ii duci presupun ca are totul nu-i trebuie nimic dar poti sa-i cumperi un parfum un tricou blugi nu stiu nu mai imi vine nimic in cap.P.s scuze ca ma bag dar cati ani ai si de unde esti?
Daca zici ca el sta bine la capitolul portofel, fa-i un cadou care sa aiba o valoare sentimentala.Cred ca e satul de bani.
Arata-i cat de mult il iubesti, fa-l sa se simta special, si cred ca va fi cel mai fericit.
Iubita, gandeste-te la ceva mic si simbolic nu la ceva maret fii creativa si incearca sa il surprinzi ca fata ai anumite arme srcrete ca sa il surprinzi folosecte-le :*
Atunci oferi ceva frumos cu voi doi, de exemplu o pentnuta cu poza ei pe tine in care scrie te iubesc, sau un tricou, se va bucura cel mai mult crede-ma. Bratari lantisoare parfumuri, nu merg, dar asa o pernuta o va vedea mereu pe patul lui si isi va aminti de tine. Bafta
Este imposibil sa nu adore el ceva gen,flori, haine, bretari, etc. Ai poti lua ceva care sa ai placa si sa fie si surprins. Uite ai putea sa ai faci cadou un tablo dragut cu voi 2, evident ceva de fita sa fie tabloul.
Si asta e adevarul,nu conteaza ce cadou ai, conteaza prezenta, logic ca nu poti merge cu mana goala la o zi onomastica fiind a unui prieten, iubit, etc.
Comparativ cu el sunt saraca. dar imi permit sa-i cumpar din cand in cand ceva mai deosebit. butonii de camasa suna bine
Eu zic sa nu te duci la el cu un parfum, o pereche de chiloti si alte tampenii cred ca un cadou din inima arfi cel mai potrivit si sunt sigur ca i-ar placea
Un tricou cu numele lui sau ceva care sa-l amuze, sunt site-uri pe net care inscriptioneaza pe tricouri diverse texte, sau inimi de plus cu numele tau si al lui, un tort cu poza lui...
Eu zic ca o cina romantica in 2, la lumina lumanarii daca se poate, pe scaunul unde se va aseza el ii vei pune un ursulet mai marisor cu o fontita pentru cadouri si pe el o scrisoare de dragoste in plic rosu, dupa cina va puteti uita la un film comedie-romantic. daca se putea, era ceva sa faceti si o baita impreuna dupa film dar din cate am vazut nu ati ajuns inca acolo, desi acela ar fi cel mai bun moment sa te daruiesti lui.asta daca esti pregatita.am fost in aceeasi situatie ca si tine si acelasi lucru am facut.o cina in 2 ..si s-a bucurat foarte mult
succes
Organizeaza o cina romantica pe terasa unui bloc si cadoul sa fie un jurnal plin cu sentimentele si amintirile pe care lei ai cu voi doi.