| Anonim5779575 a întrebat:

Peste câteva zile eu și un coleg din liceu ne ducem la iubita lui acasă și acolo va fi și iubita mea și noi ca băieții vrem și noi putina acțiune ele sunt virgine cum le putem convinge sa facem și noi măcar puțin sex acolo sa ne simțim și noi bine

Răspuns Câştigător
| christine99 a răspuns:

Daca s-ar convinge usor, n-ar mai fi virgine. Acuma na depinde de cand sunteti impreuna, daca ati mai vorbit de asta, daca au 18 ani. Nu exista retete de convingere, e cum simte fiecare. laughing

9 răspunsuri:
| Stropdeploaie a răspuns:

Pai nu trebuie sa le convingeti! Totul vine de la sine. Daca vor si ele!

| RAY a răspuns:

Orgie in grup

| Anonim5779575 explică:

Pai și cât de rău ar trebui sa fie excitate ca sa vina de la sine?

| Emma30555 a răspuns:

Pentru ele trebuie sa fie ceva romantic prima data deci nu cred ca sunt șanse sa se întâmple la acea fata acasă, voi va duceți sa petreceți ceva timp ca între prieteni, nu crezi ca ar fi ciudat sa se întâmple asa? Și cum vezi ca s ar putea întâmpla, un cuplu într o camera și altul în alta? Poate în cel mai bun caz o sa va sărutați, o sa petreceți ceva timp împreună, ceea ce vrei tu se va întâmpla eventual la alta întâlnire unde veți fi singuri nu și cu alți prieteni, asta dacă lucrurile merg bine și dacă fetele chiar se vor îndrăgosti de voi. Pentru asa ceva nu exista o rețetă anume, totul tine de cum va comportați voi și cum evoluează relațiile voastre, bine ar fi sa fie și sentimente între voi

| mihai69 a răspuns:

Începeți voi doi și, dacă au poftă, o se vi se alăture și ele...

| Adry05 a răspuns:

Ce gandire de maimute

| RAY a răspuns (pentru Adry05):

Maimute bonobo

| Adry05 a răspuns (pentru RAY):

O sa se inventeze o noua specie de maimute cu numele lor

| Violleta2022 a răspuns:

La 15 ani voi vreti sex?
Nu crezi ca sunteti mult prea mici pentru asa ceva?
Masturbeaza-te acasa si te vei simtii foarte bine.