| Alexxiax98 a întrebat:

Peste ce defect/obicei al cuiva nu ati putea sub nicio forma trece, chiar daca in rest persoana respectiva ar fi perfecta in vederea unei relatii?

18 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Fumatul, frivolitatea, injuraturile, lipsa manierelor etc etc. Sunt multe, ca nu fac compromisuri cand vine vorba de asta. Mai pe larg, n-as trece peste comportamentul non-feminin.

| Alexxiax98 explică (pentru Plato):

Fumatul e non-feminin?

| Plato a răspuns (pentru Alexxiax98):

Fumatul e o prostie, indiferent de sex. Nu suport deloc fumul, deci mi-ar fi imposibil sa accept. De asemenea, nu apreciez persoanele care-si bat joc de propria sanitate.

| RAY a răspuns:

Nimeni nu este perfect, mereu se va gasi ceva mai bun, peste ipocrizie nu as putea trece

| Andreeush a răspuns:

Peste infidelitate nu aș putea trece laughing

| Raven a răspuns:

Măcelărirea limbii române, nerespectarea regulilor gramaticale. Pentru mulți dintre voi poate părea o prostie dar din punctul meu de vedere poți fi perfecțiunea întruchipată, fizic vorbind, dacă deschizi gura și-mi spui ''ce făceți'' sau îmi scrii ''vreau să fac copi cu tine''... poți să-ți iei gândul!

| Paul754880338 a răspuns:

Prostia

| Emma30555 a răspuns:

Persoanele care au multe reguli, multe prejudecăți m ar plictisi grav.

| 90210 a răspuns:

Infidelitatea, atasamentul fata de parinti exagerat de mare, fara ambitie si fara dorinta de a avea copii

| Catrice a răspuns (pentru Raven):

Eu scriiu la tu vrea fac copi tu răspunde da sau nu laughing

| Raven a răspuns:

Oh, vai! Te-am tăiat de pe listă! M-ai dezamăgit cumplit, alesesem deja numele pentru cei 6 copii ai noștri... laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să aibă un # incorporat în creier, de orice fel ar fi ăla

| sofisis a răspuns:

Alcoolism, violenta, dependenta de jocuri de noroc, infidelitate.

| RoCkKiD a răspuns:

Daca e lipsita de respect, mai ales fata de chelneri, barmani etc.
Daca se comporta urat cu animalele.
Daca nu e in stare sa scrie corect, mai ales daca foloseste prescurtari inventate.
Orice comportament abuziv fata de altii.
Daca e mare amatoare de horoscopuri, teorii ale conspiratiei, e anti vaccinuri etc.
Religiozitate excesiva.
Prea conservatoare.

| EvaEvita a răspuns:

Vicii ( de orice fel), abuzuri (fizice si psihologice), lene, aroganta, pesimism ( m-ar aduce la depresie ), incultura etc

| AlexandruSEV a răspuns:

Mai bine cu defecte fizice decat fumatoare, fumatul, alcoolul sunt vicii care nu pot fi iertate, pentru ca tu alegi sa faci chestia asta.

| mentholinks a răspuns:

Dependenta de droguri de mare risc, heroina, cocaina, etc.

| Theo94 a răspuns:

Infidelitate, faptul ca a stat cu cocalari, vagabonzi in trecut (nu ai sau nu prea ai cum sa afli, si nici nu m-ar interesa sa aflu, dar...) dependenta de droguri, prostie, etc.