Fumatul, frivolitatea, injuraturile, lipsa manierelor etc etc. Sunt multe, ca nu fac compromisuri cand vine vorba de asta. Mai pe larg, n-as trece peste comportamentul non-feminin.
Fumatul e o prostie, indiferent de sex. Nu suport deloc fumul, deci mi-ar fi imposibil sa accept. De asemenea, nu apreciez persoanele care-si bat joc de propria sanitate.
Nimeni nu este perfect, mereu se va gasi ceva mai bun, peste ipocrizie nu as putea trece
Măcelărirea limbii române, nerespectarea regulilor gramaticale. Pentru mulți dintre voi poate părea o prostie dar din punctul meu de vedere poți fi perfecțiunea întruchipată, fizic vorbind, dacă deschizi gura și-mi spui ''ce făceți'' sau îmi scrii ''vreau să fac copi cu tine''... poți să-ți iei gândul!
Infidelitatea, atasamentul fata de parinti exagerat de mare, fara ambitie si fara dorinta de a avea copii
Oh, vai! Te-am tăiat de pe listă! M-ai dezamăgit cumplit, alesesem deja numele pentru cei 6 copii ai noștri...
Daca e lipsita de respect, mai ales fata de chelneri, barmani etc.
Daca se comporta urat cu animalele.
Daca nu e in stare sa scrie corect, mai ales daca foloseste prescurtari inventate.
Orice comportament abuziv fata de altii.
Daca e mare amatoare de horoscopuri, teorii ale conspiratiei, e anti vaccinuri etc.
Religiozitate excesiva.
Prea conservatoare.
Vicii ( de orice fel), abuzuri (fizice si psihologice), lene, aroganta, pesimism ( m-ar aduce la depresie ), incultura etc
Mai bine cu defecte fizice decat fumatoare, fumatul, alcoolul sunt vicii care nu pot fi iertate, pentru ca tu alegi sa faci chestia asta.
Infidelitate, faptul ca a stat cu cocalari, vagabonzi in trecut (nu ai sau nu prea ai cum sa afli, si nici nu m-ar interesa sa aflu, dar...) dependenta de droguri, prostie, etc.
AndrewTate7789 întreabă: