Pai daca aveti o relatie virtual, de ce nu incerci sa ii trimiti un mic cadou prin posta? ii spui sa-ti dea adresa lui si ii spui ca vrei sa ii faci un mic cadou
Peste doua zile...este ziua iubitului meu. Noi avem o relatie la distanta de 2 ani. Ceva nu am cum sa ii trimit...asa ca vreau sa ii fac un cadou virtual. (fara filmulete cu poze..am facut asta deja). Ceva cat mai original. vreo idee?
multumesc
Hmmm....virtual e cam greu de oferit cadouri și să fie primite cu suflet.
O poză sau un filmuleț erau cele mai indicate dar dacă zici că nu vrei așa ceva eu zic doar să îi zici La mulți ani și inevitabilul Te iubesc.
O declaratie ar fi cel mai original si frumos cadou, avand in vedere ca e la distanta.
Daca ii spui tot ce simti pentru el, se va bucura.
Filmeaza-te pe tine in diferite locuri unde ati fost voi,spunandu-i ca ti-e dor de el,ca il iubesti, ca iti lipseste, povestindu-i diferite chestii, pune o prietena sa te filmeze in timp ce faci diferite chestii acasa, povestindu-i cum iti place tie sa pierzi timpul cat timp el e departe...
Original ar fi sa fii cu el de ziua lui si cand esti la usa lui sa il suni ca sa iti deschida usa, cel mai frumos cadou ar fi