Deci chiar te place.ba chiar este si grijuliu cu tine daca nu te lasa sa mergi singura pe strada...Si poate ca nu vorbea cu tine pentru ca era timid si acum si'a facut curaj.Si eu trec printr'o situatie aseamanatoare cu a ta.Incearca sa vorbesti si u cu elSper ca te'am ajutat:*
Cu siguranta este atras de tine.Nu numai ca te place, iti acorda atentie foarte multa, amuzament te face sa te simti placuta si are grija de tine daca nu te lasa sa te duci singura acasa pe alta strada Cred ca te apreciaza si vrea sa fie cu tine Fundita?
DOAMNE...acum 2 ore ai pus intrebarea daca este bine sa ii spui baiatului pe care il placi despre sentimentele tale si eu am zis ca exact asta trebuie sa faci, apoi mi-ai trmis mesaj sa-mi multumesti ca te-am ajutat si ca esti fericita cu el. ACUM, dupa doar 2 ore, pui alta intrebare? pay ori ai vorbit cu el, ori nu? ori te-am ajutat, ori nu?
Daca esti una din poza de la profil nu are cum sa te placa ca nu prea esti feminina + poate a facut un pariu cu cineva sau poate vrea doar sa te FFFFF acum asta ii parerea mea
Daca nu te lasa singura pe strazi, inseamna ca iti poarta de grija si ca nu vrea sa ti se intample ceva, de aici rezulta ca te place si ca vrea sa petreaca mai mult timp cu tine.
beausingurlamasamea întreabă: