In primul rand faptul ca i-ai spus "bravo" atunci cand ti-a spus ca te place a fost un lucru prost gandit. Esti a Xa, ceea ce inseamna ca el este atras de tine mai mult sexual decat sentimental, lucru pe care nu l-ai realizat pana acum. Fiind atras sexual de tine, toate amintirile lui fata de tine nu reprezinta mare lucru pentru el, deoarece nu este ceva care sa-i starneasca sentimente triste/neplacute fata de ceea ce s-a intamplat. Nu te-a uitat, insa cel mai probabil s-a bagat intr-o relatie cu fata aceea, motiv pentru care a redus conversatiile cu tine/te evita.
Probabil vei mai avea o sansa cu el, insa asta dupa ce va termina relatia cu fata respectiva, sau dupa ce ii va trece supararea fata de tine (in caz ca nu este intr-o relatie cu o alta fata, inseamna ca este suparat pe tine pentru chestia de atunci).
Sentimente fata de tine nu a avut in prima instanta deoarece, dupa cum am mai spus, el a fost atras sexual de tine si NU sentimental.
Motive sa te simti prost pentru chestia aia nu ai si nu ar trebui sa-te pese de chestia asta. Daca el s-a suparat pe tine pentru chestia asta inseamna ca nu este chiar atat de capabil sa aiba o relatie de lunga durata (ceea ce sunt sigur ca iti doresti), iar daca este deja intr-o relatie inseamna ca nu a tinut deloc la tine de la inceput. In orice caz tu trebuie sa iti vezi mai departe de viata ta pentru ca baieti sunt foarte multi si ai de unde alege, iar tie iti trebuie unul care sa te respecte si sa stie cum sa se comporte cu tine, nu sa se supere pentru toate nimicurile.
Be smart and have fun.
Pff pai faza ar fi ca fata aia de care ii place e cu cineva, nu ii place de el nici macar 1% iar atras sexual nu poate fii pentru ca nu e genu lui, m-a placut poate pana in momentu in care i-am zis eu " bravo " si cam atat de ma tot evita...a si apropo nu a mai avut o relatie de atunci. Nu stiu de ce ma evita ...Mai acum ceva timp ( o sapt cam asa ) chiar el mi-a dat mesaj iar acum nu-mi mai raspunde. WTF?
Un locru e clar. i-ai ranit orgoliul si e normal sa reactioneze asa cand tu l-ai luat la misto. ai putea sa ii spui ca si tu il placi si ca iti pare rau pentru reactia ta. raspunsurile la restul intrebarilor le afli de la el daca va dori sa va mai vorbiti
Dar o sa ma simt prost daca o sa-mi plateasca cu aceeasi moneda! asta e clar si sigur. Nu stiu nu prea am tupeu sa vorbesc cu el ca il plac din moment ce nu mi-a raspuns la mesaj si daca el nu ma mai place nu o sa se rezolve nimic. El cand imi da mie mesaj eu ii raspund dar invers.
Toata lumea minte. Faptul ca el ti-a spus ca de atunci nu a mai avut nici o relatie asta nu inseamna ca este si adevarat. Ma refeream la atras sexual de tine si nu ma refeream la faptul ca are o relatie neaparat cu fata aia. Pe pamant sunt doar 4 miliarde de fete, ceea ce inseamna ca mai sunt si altele in afara de voi doua.
Pai el de obicei punea ori pe facebook, ori il intrebam eu si imi spunea adevaru', am destul de multa incredere in el Sau mai punea statusuri din astea de dragoste vai vai. Dar nu
Ok... daca tu crezi ca el a spus mereu adevarul inseamna ca esti prea credula, lucru pe care il vei vedea in timp.
Pana nu incerci nu ai de unde sa stii cum va reactiona. ai putea sa ii trimiti un mesaj sa ii spui ca iti pare rau si sa propui sa iesiti undeva sa va plimbati sa vorbiti cum o faceati inainte. daca accepta inseamna ca inca ii pasa de tine. daca nu, cel mai probabil are o noua relatie si se fereste sa iasa cu o alta fata. oricum indicat ar fi sa gasesti un pretext sa va intalniti si sa ii spui fata in fata ce gandesti si ce vrei