Unii se chinuie sa abordeze fete de cls a7a, a8a, a9a, a10a chiar si mai mari si tie iti este frica sa abordezi una de a5a?
Zii direct ce simti si totul se va rezolva
Mai ButIsMyTime, poate se teme ca o sa se sperie fata, pentru ca e cam micutsa . sincer acum esti clasa a 7-a, nu esti mare, dar nici a 4-a nu mai esti ca sa pui pe altii sa rezolve chestiile astea.cred ca cel mai bine e sa-tsi dai seama ce trebuie sa faci, ca sa ai experientsa pe viitor.itsi sugere sa-i spui direct.sau ai putea sa-i spui ca o consideri frumoasa, dragutsa etc. dar stiu si eu, nu tsi se pare cam mica?
O fata e o fata totusi si fiecare diferita in felul ei.eu zic sa tu duci sa vb cu ea si sa. zici ca. ti place mult de ea. ea cu siguranta se va rusina si nu va sti ce sa zica atunci tu. i zici daca vrea sa fie prietena ta pentru ca tu chiar o placi.
hai succes.:*:*:*:papa
De obicei astea de a 5a fac misto de voi nu prea ii plac pe cei mai mari DEOCAMDATA... dar fa cum vrei
OMG! Ok cred ca ar trebui sa te duci sa vb cu ea dar nu in scoala. Du-o pana acasa si inainte sa plece tu sa ii zici ca o placi etc.
Uite asa mi-ar place sa ma abordeze un baita. Dar trebuie sa ai curaj! Hai bafta!
HappynewCenusa întreabă: