| Andreiu68 a întrebat:

Poate ca e ceva banal pentru ca am 20 de ani dar am nevoie se sfaturi. Acum cam 3 luni s-a mutat o fata in cartier si de cand am vazut-o mi-a placut de ea, frumusetea ei, parul, simplitate si niste ochi caprui sclipitori, a fost dragoste la prima vedere intr-un cuvant. As vrea ca sa intru in vorba cumva cu ea si sa o cunosc dar nu stiu prin ce metoda ceva.Nu o cunosc deloc, nici cum o cheama, nici cati ani are, cred ca are 17-18 nici unde invata nimic, stiu doar ca sta fata in fata cu blocul meu. O vad cam des la magazin facand cumparaturi, stiu ca odata eu ieseam pe usa magazinului ea voia sa intre am deschis usa si am spus poftim intra si mi-a multumit frumos. Poate ca nu ii ies in evidenta pentru ca sunt mai mic de inaltime (1, 68) si probabil nu ii place,in rest ma imbrac ok,la moda,ochi albastri,fizic placut, masina mea, muncesc adica nu o duc rau, sunt pe piciorul meu. Ce este de facut?

8 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Avand in vedere ca tu consideri ca tot ce poti oferi sunt fizicul, masina, ochii si hainele, nu sunt prea multe de facut. Intre oameni superficiali merge foarte usor treaba. Daca e si ea superficiala si se multumeste cu atat, pai e drum pavat.
Ridica-te de pe picior, ca-ti amorteste.

| Emma30555 a răspuns:

Incearca sa te imprietenesti cu ea. Te poti lega de ceva ce se intampla in acel moment, poate te oferi sa o ajuti sa ii cari ceva daca are cumparaturi grele sau sa o intrebi daca s-a mutat recent. Daca ea este inalta ar pute fi un minus dar de ce sa nu incerci?

| Emma30555 a răspuns (pentru Plato):

Oricat am fi de profunzi prima data ii vezi fizicul caci nu poti ghici cat de profund sau destept este. Pe urma se confirma toate. Si in plus din experienta mea, mi se pare ca fizicul are legatura cumva si cu psihicul nu stiu daca na intelegi. Dar se vede pe fata unui om uneori daca e istet, daca e cuminte daca e golan sau prost, daca e finut sau educat. In plus desi eu personal nu cred in asta dar dragostea la prima vedere se pare ca exista pentru unele persoane cel putin auzim de ea prin filme carti etc

| RAY a răspuns:

Ce face orice mascul in natura? iti incearca norocul, tu o poti invita in oras la un suc, si iti incerci sansa cu ea, asa timpul trece si cum concurenta e mare o va avea altcineva

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Ce ai cu baiatul? tu ai un loc de munca, masina, o duci bine? de ce judeci aiurea oameni

| mgtow a răspuns:

Intreab-o daca.i place sa mearga pe la discoteca sau la chefuri, e daca zice da nu te complica - vei fi dezamagit total.

| Deniii12 a răspuns:

Pai daca o vezi pe afara sau oriunde o saluți și te bagi in discuție cu ea big grin. ar trebui sa mergeți la film impreuna daca tot o placi, și sa îi faci pe plac pentru ca unele fete sunt mofturoase mai ales daca tu nu o știi chiar deloc pe fata asta mai exact crush-ul tău laughing. la unele fete le plac baieții mai scunzi dar la unele nu, incearca sa vorbiți despre ce va place voua și sa aveți multe lucruri in comun și daca ai și bani atunci putem spune ca ai succes deja. bafta! :*

| mentholinks a răspuns:

Fa cunostinta cu ea in primul rand doar sunteti vecini si nu sunteti pudici din ce ai scris. Eu asa as proceda daca nu as fi timid. Te duci la ea si ii spui Buna, eu sunt Andrei. Si de acolo vezi tu.