Da, poti sa ai incredere in raspunsul meu
Si daca vrei sa te convingi cu ochii tai, spune-i prietenei tale sa isi faca un test de sarcina si o sa vedeti ca este negativ. Apoi sa mearga la medic, daca raul persista, pot exista o gramada de motive pentru care sa ii fie rau.
Nu ma dq cum sa ramana... spermatozoizii mor in contact cu aerul si sperma nu vad cum ar putea ajunge in vaginul ei... chill!
Nu, nu se poate.
Daca lasi vreo urma de sperma pe undeva, spermatozoizii aia mor in cateva minute. Pe langa asta tu ai mai dat si cu apa si cu sapun. Soda caustica si celelalte substante din sapun distrug pe loc spermatozoizii, deci nu ai de ce sa-ti faci griji, nu a ramas nici un "omulet" care sa intre intre picioarele lu` gagica-ta.
Mai vreau raspunsuri ca eu de 1 saptamana de cand s-a intamplat asta tot caut pe net raspunsuri.Sa stiti ca spermatozoizi nu mor imediat in contact cu aerul mor in cateva ore dar mor in contact cu apa deoarece contine clor o substanta care ii ucide!
Nu are cum sa ramana insarcinata doar pentru ca a facut baie in acelasi loc. Crede-ma, sunt medic, stiu ce vorbesc
Spermatozoiziinu traiesc foarte mult timp in contact cu oxigenul Mai mult de cateva minute nu rezista si mor! Nu-ti fa probleme, prietena ta este in siguranta!
Daca esti medic pot sa am incredere in raspunsul tau? iar faptul ca i s-a facut rau poate fii doar o simpla intamplare?
Ftrate ce esti speriat asa pe ce lume traiesti a fost o pura coicidenta ca i s-a facut rau cum zici tu ce tot calculezi atit si te gindesti ..numai de atit dar cind oi introduce barbatia in alta fata atunci ce mai faci ...mai bine pune mina si treci la actiune pe fete ca iti trece tineretea si cu astea ramii...te tot gindesti atit
I-a trecut raul si probabil era de la oboseala sau da la paharul de vin baut. Mersi mult parca mi-ai luat o piatra dupa inima.
Da s-a spalat cu un alt prosop(probabil ca asta vroiai sa zici).Si cu un alt sapun si dupa ce am spalat .
Am zis "prost" pentru ca asta ai zis si tu si nu am inteles exact ce vroiai sa spui. Daca e asa cum ai spus adineauri, n-ar trebui sa fie nicio problema, stai calm.