| Cadillac a întrebat:

Poate ca e o intrebare prosteasca chiar idioata dar trebuie sa o pun.Treaba suna cam asa:dupa ce m-am masturbat am fost sa ma spal iar dupa vreo 2 ore merge si prietena mea si face baie in acelasi loc dar cu alt sapun si alt prost... exista posibilitatea sa ramana insarcinata? Va rog frumos nu luati in ras intrebarea ca pe mine chiar ma sperie.Va rog frumos raspundeti cat mai bine!

Răspuns Câştigător
| TiffanyღBJ a răspuns:

Da, poti sa ai incredere in raspunsul meu happy
Si daca vrei sa te convingi cu ochii tai, spune-i prietenei tale sa isi faca un test de sarcina si o sa vedeti ca este negativ. Apoi sa mearga la medic, daca raul persista, pot exista o gramada de motive pentru care sa ii fie rau.

20 răspunsuri:
| MatzzaaaEteeNaa666 a răspuns:

Nu...iti dai seama ca nu are cum sa ramana insarcinata! stai chill!winking

| MasterYoda a răspuns:

Ba da. sar spermatozoizii ca purecii!

| Cadillac explică:

Dar mie imi este frica ca am auzit-o ca ii este rau!

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Nu ma dq cum sa ramana... spermatozoizii mor in contact cu aerul si sperma nu vad cum ar putea ajunge in vaginul ei... chill!

| MauiNight a răspuns (pentru Cadillac):

Felicitari, vei avea trollutei cu par pe ei.

| Andruşcă a răspuns:

Nu, nu se poate.
Daca lasi vreo urma de sperma pe undeva, spermatozoizii aia mor in cateva minute. Pe langa asta tu ai mai dat si cu apa si cu sapun. Soda caustica si celelalte substante din sapun distrug pe loc spermatozoizii, deci nu ai de ce sa-ti faci griji, nu a ramas nici un "omulet" care sa intre intre picioarele lu` gagica-ta.

| Cadillac explică:

Mai vreau raspunsuri ca eu de 1 saptamana de cand s-a intamplat asta tot caut pe net raspunsuri.Sa stiti ca spermatozoizi nu mor imediat in contact cu aerul mor in cateva ore dar mor in contact cu apa deoarece contine clor o substanta care ii ucide!

| TiffanyღBJ a răspuns:

Nu are cum sa ramana insarcinata doar pentru ca a facut baie in acelasi loc. Crede-ma, sunt medic, stiu ce vorbesc

| ImOnMyOwnWay a răspuns:

Scuza-ma. Cati ani ai?

| lolly a răspuns:

Spermatozoiziinu traiesc foarte mult timp in contact cu oxigenulhappy Mai mult de cateva minute nu rezista si mor! Nu-ti fa probleme, prietena ta este in siguranta!

| Bogdan1o a răspuns (pentru Cadillac):

Nu...ea nu poate ramane insarcinata
dar nu inteleg o chestie, ea a facut baie in aceias apa ca si tine? era suficient sa faceti dus, dar ea dc a facut dus daca nu ati facut sex?

| Cadillac explică (pentru TiffanyღBJ):

Daca esti medic pot sa am incredere in raspunsul tau? iar faptul ca i s-a facut rau poate fii doar o simpla intamplare?

| Cadillac explică (pentru Bogdan1o):

A facut dus ca orice om la sfarsitul zilei...

| Bogdan1o a răspuns (pentru Cadillac):

Cati ani ai? cum a ajuns sa faca dus la tine sau tu la ea?
daca ati facut doar dus, nu e nici o sansa ca ea sa ramana, deoarece spermatozoizii sau dus pe canal wave...laughing asa ca fi linistit

| iubaretulcata a răspuns:

Ftrate ce esti speriat asa pe ce lume traiesti a fost o pura coicidenta ca i s-a facut rau cum zici tu ce tot calculezi atit si te gindesti ..numai de atit dar cind oi introduce barbatia in alta fata atunci ce mai faci ...mai bine pune mina si treci la actiune pe fete ca iti trece tineretea si cu astea ramii...te tot gindesti atit

| Cadillac explică (pentru TiffanyღBJ):

I-a trecut raul si probabil era de la oboseala sau da la paharul de vin bauthappy. Mersi mult parca mi-ai luat o piatra dupa inima.

| TiffanyღBJ a răspuns (pentru Cadillac):

Cu placere happy

| GoguSteriade a răspuns:

Prietena ta s-a spalat cu alt prost dupa ce s-a masturbat?

| Cadillac explică (pentru GoguSteriade):

Da s-a spalat cu un alt prosop(probabil ca asta vroiai sa zici).Si cu un alt sapun si dupa ce am spalat happy.

| GoguSteriade a răspuns (pentru Cadillac):

Am zis "prost" pentru ca asta ai zis si tu si nu am inteles exact ce vroiai sa spui. Daca e asa cum ai spus adineauri, n-ar trebui sa fie nicio problema, stai calm. happy