Sigur ca puteti ramane prieteni. Asta depinde doar de voi. Si trebuie sa ai rabdare, pentru ca nu poti bate din palme si toate sentimentele sa dispara.
Nu prea cred, ca dupa un timp unul din ei o sa aiba un/o prieten/a si unul din ei se va simti naspa.Deci nu cred.
Desigur, insa depinde de persoanele implicate. Eu sunt foarte foarte bun prieten cu prima mea prietena ( iubita ) Desi au trecut 5 ani de cand ne-am despartit, ne-am despartit ca prieteni
Intreb, pentru ca asa s-a intamplat la mine. Am fost cu iubitul meu 1 an si jumatate, dupa care am aflat ca el nu ma mai iubeste. El si-a cerut scuze spunindu-mi,, Iarta-ma dar nu te mai iubesc. Putem ramine prieteni"? Si eu i-am zis da, cu toate ca-l iubesc inca...Am procedat corect? Am facut asa pentru ca il iubesc si-l vreau aproape de mine, dar sa fim doar prieteni si poate cu timpul ma va iubi din nou...S-ar putea asta?
Mersi...Daar, e cam greu sa fim prieteni, el iubind-o pe alta si eu sa-l iubesc inca pe el...
Stai linistita. Si eu am trecut prin acelasi lucru. Dar intr-un final am devenit prieteni, chiar foarte buni. Trebuie doar sa crezi. Si chiar daca o sa ti in continuare la el[ar fi imposibil sa nu mai ti], incearca sa te gandesti la el doar ca la un prieten si iti va fi ult mai usor. Nimic nu e imposibil!>
anonim_4396 întreabă: