| Ale013 a întrebat:

(Poate o sa fie si raspunsuri rautacioase dar stiu ca parerile sunt impartite. ) Dar ma gandesc ca aici o sa gasesc oameni care o sa ma mai lamureasca cumva..eu si prietenul meu avem 5 luni de cand suntem impreuna. El are 19 eu 15. Am fost cu cateva persoane inaintea lui,persoane care voiau total altceva de la mine. Si eu nu puteam sa le ofer asta,de acum. Desi a trecut timp nu am uitat gesturile pe care le faceau(pe vremea aceea chiar minore pentru mine ). Am trecut prin multe si am invatat cate ceva din toate. Am cam inteles cum sta treaba cu baietii si relatiile. Prietenul meu a facut cateva dintre acele gesturi' maini pe fund si saruturi pe gat'. I-am spus ca ma deranjeaza, cred ca a inteles. Sau nu. E normal ca dupa ce-i spui asta sa te trezesti ca se lasa pe tine si te trage catre el, peste el? :\ thinking Eu sunt prima lui prietena. Desi are 19 ani. Cineva mi-a spus' oricat am iubi o fata tot ne gandim cum ar fi o noapte cu ea'. Sarut eu prea bine si-l fac 'sa-si piarda mintile'? Faza e ca am 15 ani! Nu vreau ca peste 2, 3, 4 ani sa ajung 'in punctul acela'. Am principii. Vreau sa ne iubim fara sa ajungem la mai mult.Cumva simt ca ma iubeste, mi-a demonstrat asta. Ce as putea face? cand ne sarutam sa stau la 2 m de el? Nu pot sa-i spun la nesfarsit, sa-i scot ochii. Cred ca a inteles ca vreau sa ma respecte. Ati zice si voi ca dramatizez. Nu-i asa. Imi zice ca ma respecta, ca nu se gandeste la asa ceva..ca el nu e ca ceilalti. Dar cine e atat de prost incat sa spuna de gandeste? oh go on Eu il simt diferit.dar gesturile acestea ma pun pe ganduri...mi-as dori ca cineva sa-mi scrie intr-un raspuns, poate la fel de lung ce intelege din asta..chiar am nevoie de pareri/sfaturi...si nu ma laud cu 'dau funda, etc'.

13 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Faci bine ca inca nu vrei sa faci sex, daca inteleg eu bine ( ca vorbesti cam pe ocolite, daca vrei sa fii inteleasa spune lucrurilor pe nume, oricum nimeni nu stie cine esti )
Iar parerea mea despre acel baiat, se pare ca te iubeste mult daca vrea sa fie cu tine asteptand poate ani pana ajungeti in pat... dar cum am inteles nici dupa 4 ani nu vrei sa faci dragoste cu el, daca ati mai fi impreuna? Daca e asa atunci lasa-l in pace si nu te mai complica cu nici un baiat... fara suparare dar poate ai o alta orientare.

| Ale013 explică (pentru lpavel):

Eu zic ca trebuie sa cunosti bine o persoana inainte sa faci pasul asta? La ce bun' sa faci asta dupa 2, 3, 4 ani cand poate peste 5-6 va despartiti?

| neutrino a răspuns:

Iata ca mai exista si fete cu principii, bravo! Dar totusi, ce ai dori sa faca el langa (si cu) tine?

| LiFeOrDeaD a răspuns:

Baga la cap ce iti zic :

Baietii se gandesc mereu la SEX

dar el avand 19 ani isi da seama ca esti mica pentru asa ceva de aceea iti mai da o palma peste fund te saruta pe gat nu trebuie sa te indepartezi de el pentru ca se va simti foarte foarte foarte jenat.

El vrea intr-un fel sa te faca sa-l iubesti mai mult ori nu are incredere in iubirea ta pentru el ori vrea sa te puna la incercare.

Asculta bine daca vrei sa faci cumva cu el sa te saruti sa te exciti cu el fara sa va dezvirginati ar trebuie sa faceti
petting adica:

-atingeri in zona "piersicii" penisului ba chiar sarutari mangaieri sarutul frantuzesc el iti poate da limbi in "piersicuta" voi nu va veti dezvirgina doar va veti excita Intelegeti?

Adica nu ar trebuie sa te deranjeze

cand te vei face mai mare pe la 16-17 ani o sa realizezi ca la 15 ani a avut timp pentru tine iar cand el va avea 20, 21 de ani sa stii s-ar putea sa se plictisesca sa stea cu tine sau sa aiba treburi inseamnand sa faca rost de bani multe altele sa stii nu e asa usor pentru un barbat.
De aceea este cel mai bine sa iti incepi o relatie cu el de acum
Nu te inteleg de ce?:
Nu-l saruti
Pe gat
Nu-l mangai
Nu-i arati un semn de afectiune

toate acestea si multe altele conteaza pentru un baiat.

Sper ca te-am ajutat! Succes cu prietenul tau!

| Vio_Violeta_1981 a răspuns:

Ale013 Ceea ce simți tu mulți am simțit..La vîrsta voastră nu se poate numi iubire ci hormonii nebuni ..Chestia este ca poti face ceea ce vrei și ce simți indiferent de sfaturile ce noi iți vom da nu suntem in pielea ta ..Nu putem simți ceea ce tu simți. Sfatul meu este sa mai aștepti prima data in viața unei femei este unic nu strica acest moment cu o iubire copilareasca si totuși daca te decizi sa o faci mai așteaptă..PS.Nu ai cum simți ca te iubeste barbați sunt foarte buni actori atunci când urmaresc ceva ai grija :*

| lpavel a răspuns (pentru Ale013):

Asa este, dar daca dupa 4 ani nu-l cunosti atunci eu nu mai am cuvinte ce sa zic... e imposibil asa ceva!
Parerea mea e ca ti-e frica s-o faci, dar nu e nimic, asa e normal, si mai normal e sa n-o faci acum pentru ca inca esti o copila, nu sti multe lucruri despre sex, cu toate ca crezi ca sti, mai intai trebuie sa te cunosti foarte bine apoi partenerul iar apoi se trece la fapte, in ziua de azi nu prea se procedeaza asa de aceia sunt atatea avorturi blablabla.
Apoi chiar daca v-ati desparti dupa 5 -6 ani, din cauza asta stai si nu faci nimic desi dupa un timp il vei dori si tu!
Dragoste fara sex e doar o prietenie! Nu ma intelege gresit, nu te incurajez s-o faci acum, dar dupa 2-3 ani mai ales daca o sa mai fiti impreuna, ar fi normal s-o faci...

| Ale013 explică (pentru lpavel):

Iti multumesc mult pentru sfaturi

| Alyyn93 a răspuns:

Esti o fata cu principi si asta e bine.nu stiu cum e idee la voi femeile desi ai 15 ani esti destul de matura la cate ai spus. dar de si baiatul poate nu vrea sa faca ce gandesti uh nu crede ca totul e asa usor pentru noi baietii poate ii placi cu adevarat il seduci nu doar prin sarutat dar prin comportamentul tau si prin pers care esti s asa deduce la comportamentul lui. daca tine la tine te va respecta dar daca iti pune mana pe fund sau te trage peste el sau invers nu inseamna ca vrea neaparat sex ci doar ca ii fff multumit ca are o persoana minunata langa el si ca prin gesturile lui totul e o joaca totusi esti prima iubita a lui

pe scurt nu iti face griji daca te place s te respecta asteapta pana esti pregatita si fi increzatoare si multumita ca faci un baiat de 19 ani sa se comporte ca unul de 16 chiar il vrajesty bine si il seduci pana peste cap gesturile lui eu sp ca toti baieti am face la fel dar nu inseamna ca toti gandim la fel

| Doηηa a răspuns:

Mie mi se par normale atingerile, fie ele și mai intime într-o relație.Cred că nu strică să o mai condimentezi puțin, dar dacă nu îți place...nu stiu.Așa sunt băieții, mai ales la 19 ani!
Nu vrei să știi ce i s-a întâmplat unui băiat când ne sărutam laughing

| NnDWtf a răspuns (pentru LiFeOrDeaD):

V-ati facut o idee proasta despre baieti cum ca s-ar gandi mereu la sex, de parca femeile nu se gandesc. Baietii se gandesc la sex cand se excita draga mea, se gandesc la sex pana ajung sa faca sex, dupa juma' de an de sex un baiat se satura. Fetele nu se gandesc la sex, pana dau de penis. Una e sa te gandesti la sex si sa vorbesti despre sex, alta e sa te gandesti la sex. Am avut destule relatii si iti spun ca cel putin fetele din generatia mea sunt mai "disperate" de sex decat baietii. Evident, exista si exceptii, de ambele parti.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Cea mai buna solutie e sa va despartiti, baiatul ala la varsta aia vrea sex, il doare in carnat de faptul ca va fi cel care iti va rupe himenul. relatia voastra nu mai tine mult daca nu-i vei oferi sex, asa ca te va lasa el cand se va satura sa tot astepte dupa tine. doar nu va fi fraier sa stea pana te faci majora...

| sofisis a răspuns:

Diferenta de varsta dintre voi este colosala.
Nu va rezista mult relatia voastra.
Faptul ca nu esti pregatita sa faci sex este normal.La fel de normal este insa si ca el sa vrea si sa il atragi si sa incerce.
El este deja barbat. El are deja nevoi si nu va sta dupa tine 2-3-4 ani pana te decizi tu ca a venit momentul. NU iti sugerez sa faci sex cu el. A nu se intelege gresit.Eu doar iti expun realitatea si starea de fapt a lucrurilor.
Faptul ca tu vezi in atingerile lui un fel de "fortare" a lucrurilor denota clar faptul ca nu ai nici o treaba sa iti incepi viata sexuala. Nu esti pregatita DELOC.
Dar trebuie sa intelegi ca e normal ca el sa vrea sa te simta aproape.E normal sa vrea sa iti exploreze corpul, pentru ca e atras sexual de tine. Ca de aceea e cu tine.
Partea proasta a lucrurilor este ca el nu se va multumi mult timp cu asta si chiar daca pe tine nu te va presa, cel mai probabil va avea alte femei care sa aiba grija de nevoile lui fizice.
Totusi poti incerca sa duci relatia mai departe.Stii cum se spune "speranta moare ultima".
PS : Sa nu cumva sa faci vre-odata sex doar ca sa nu pierzi un barbat! O sa regreti amarnic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Respectul se castiga, de ce toti copiii in ziua de azi au pretentia de a fi respectati? Poate sa-ti respecte o decizie, ceea ce e perfect normal. Dar sa te respecte? Acum 3 ani erai cu mucii pana la brau si la 15 ani vrei respect? Pai ce-ai facut tu sa meriti respectul cuiva?

Viziunea ta asupra lumii e foarte incoerenta. Sa va iubiti fara atingeri si sex? Pai ce sa iubeasca? Crezi ca mintea ta e atat de stralucita, esti vreun Luceafara coborat din zare, sa te iubeasca doar pentru ca iti place Nora pentru mama si Suleiman Magnificul? Iubirea are la baza atasamentul dar si sexul.

E foarte bine ca ti-ai stabilit un set de principii, ca stii ce vrei si ca nu vrei sa faci anumite greseli prea devreme. Bravo tie, dar asta nu are legatura cu respectul pe care il ceri.

Hai sa-ti explic cum e relatia voastra. Gandeste-te ca esti moarta de foame. Acum gandeste-te ca in timp ce esti moarta de foame cineva iti pune in fata mancarea preferata. Si iti spune "poti mirosi mancarea asta dar nu ai voie nici macar sa gusti din ea, daca incerci sa gusti din ea, ti-o iau din fata". Asta faci tu cu prietenul tau. Il chinui. E exact aceeasi senzatie, il amagesti cu ceva care isi doreste extrem de mult.

Treaba sta exact cum ti-a spus sofisis, el e la o varsta la care e perfect normal sa isi doreasca sex. Nu e vina lui, nu e o alegere, nu inseamna ca nu tine la tine. Tu esti la o varsta la care nu esti pregatita sa faci sex. Cu siguranta nu te va mai astepta 4 ani, in cel mai bun caz isi va satisface nevoile in alta parte. Asta este iubirea, oferi si primesti. Nu iubesti pe cineva doar pentru ca are idei, cum crezi tu. Baiatul e prea mare pentru tine, asta e adevarul. Cel mai inteligent lucru pe care il puteti face ar fi sa va despartiti, el sa-si caute o fata cu care sa fie implinit pe plan sexual si tu sa-ti cauti un baiat cu care sa poti copilari.