| 1onur a întrebat:

Poate pofta incontrolabilă trupească sexul! Să întunece într-un hal foarte grav! de tot mintea oameniilor! și săi aducă la distrugerea sufletului lor! Sâ nu-și mai poată controla oamenii deloc viată mintea! și sa ajungă obsedați sexuali să intre în sevraje/spasme! dacă nu face sex un om! minim de câteva ori pe săptămână sex!

Vreau să știu să aflăm cu toți cum ajunge un om într-un hal de nu-și mai poate controla viața din cauza obsesiei de sex! dacă chiar cu Adevărat este posibil ca oamenii! să ajungă s-o ia razna dea binelea! Să nu-și mai poată controla oamenii deloc apetitul sexual și viața și sa fie în stare, de violuri pedofili Doamne Dumnezeule ferește sau să ajungă la dezumanizare completă! oamenii din cauza sexului incontrolabil și abuziv! Poate oamenii ajunge nebuni de la prea mult sex sau să-ți pierzi mințile de la prea mult sex!

Dece nu se aplică în școlile din România educația sexuală! Ca Adolescenți de la anumită vârstă semnificativă! Să știe cei patimi îi așteptă! si e probleme reale și Adevărate îi poate lovi! dacă nau un minim de cunoștințe în privința educație sexuale! să nu ajungă nimeni într-o sarcină ne dorită sau să aibă Doamne Dumnezeule ferește boli cu transmisi sexuale!

Răspuns Câştigător
| Cinic a răspuns:

Care propaganda religioasa?! Omul a pus o intrebare de bun simt. Sau ce?! Crestinii nu au voie pe TPU?! Nu te obliga nimeni sa-i raspunzi la intrebari sau sa îi citesti postarile. TPU este pentru toata lumea! Crestini, atei sau nihilisti, oricine are dreptul la opinii si pareri.

16 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Păi doar aici sunt anumite persoane care nu își pot controla mintea din cauza poftei de sex, dar să facă ceva pentru sănătatea lor, rar vezi așa ceva. Lor li se pare că sunt lucruri normale, evident că nu sunt, după se mai și întreabă că de ce nu vrea nici o femeie, să stea cu ei. Evident răspunsul este că nu se pot controla, ei nu au niciun respect pentru ele, le cosnideră doar ca pe niște obiecte care au obligația să îi satisfacă pe ei, uneori chiar ajung să zică că nu se uită la ei că sunt materialiste și figurante, ceea nu în toate cazurile este adevărat. Nici o femeie nu are obligația să facă sex, dacă nu simte asta. Trebuie să fim și oameni și să înțelegem că nu cu toate femeile trebuie să iasă doar ceva sexual, ci și să legăm o prietenie, să le înțelegem greutățile. Există și femei dubioase, dar din ce am văzut la un nivel mai mic, dar și în cazul lor repet, să înțeleagă când sunt refuzate. Educația sexuală este încă un subiect taboo, din cauza părinților care au trăit în comunism și au înțeles că orice lucru legat de sex este ceva rușinos sau chiar vor face practică cu copii, ceea ce este ceva nebunesc și ei nu sunt de acord cu treaba asta.

| darrio2007 a răspuns:

Esti tare, frate!

| 1onur explică (pentru Kufu95):

Ce metode consideri că ar trebui să facă/urmeze un om! fie și bărbat și femeie și Adolescenți! băieții fete să facă în așa fel să scape de obsesia sexuală trupească! Care ar fio soluție după mintea ta ce ar trebui oamenii urmeze/facă să-și poată trăi viața oamenii normal fără nicio dependență sexuală de filme pentru adulți care le transforma creierul într-o cenușă întunecată ce nu mai poate judeca normală și conștienți de ei, își pierd controlul vieți lor din cauza dependenței sexuale sau obsesia de filme de adulți!

Cum ai sfatui un om înspre eliberarea lui de la păcat pentru o viață mai aproape de Dumnezeu și normală! fără ca oamenii să nu-și mai bată joc de sufletul lor trupul lor sănătatea lor viața lor din cauza patimilor lor ce le-au cauzat sexul incontrolabil!

Păi și normală că oamenii vor ajunge să consume filme pentru adulți dacă peste tot în lumea "modernă"... este plină de tente sexuale și omul ajunge din cauza lipsei de educație în familie și lipsa educație sexuale, să dezvolte tot felul de anomalii și boli psihice sexuale! abuzive! agresive dezumanizate! își deteriorează respectul lor de sine își distruge sufletul trupul sănătate lor devine atâta de gravă că uni ajung să-și pună Doamne Dumnezeule ferește și capăt! Exista cazuri reale bazate pe fapte Adevărate! oamenii își pierd identitatea lor din cauza la tot felul de bolii psihice grave de tot!

întrebarea mea pe care am conceputo după anumite cazuri reale și bazate pe fapte reale! ce l-am văzut cu ochii mei! Se adresează și femeilor! și bărbaților! care nu-și pot controla deloc sinele și poftele sexuale trupești! din mai multe cauze...

Da sunt de acord si eu! 100%la100% nici Bărbați băieți și nici femeile fetele nu trebuie să ajungă bătaie de joc nimauia, sau obiectul/obiectele nimănuia în nicio privință!

oamenii trebuie să se iubească cu Adevărată să aibă respect Adevărată între ei încrederea Adevărată între ei loialitatea reală și Adevărată între ei să nu-și bată joc de sufletele lor inima lor trupul lor și viața lor sau sănătate lor! Fiindcă Dumnezeu și lisus Hristos a lăsat omul om sa fie! Și animalele animale să fie! și Hienele Hiene vor rămâne!

| Kufu95 a răspuns (pentru 1onur):

Să meargă la un doctor, asta de urgență până nu vor ajunge să recurgă la tot felul de gesturi ciudate.

De asta am zis că numai exsită respect între oameni, majoritatea urmăresc fie să obțină ceva, fie să se termine conversația într-o tentă sexuală.

Deci doctorul ar fi "soluția" atâta? Doar pastile ce le dereglează creierul și îi face legume! Pe viață!

Glumești kufule

Ce ar putea să-le facă doctorul, cam ce ar putea săi îndrume! Când ei au nevoie de Dumnezeu! Nu de un om cei otrăvește cu pastile și le vinde vrăjeală pline de iluzie! și face banii pe urma sănătăți lor! și trimite acasă cu pastile sau alte prosti ireale! Fără nicio realitatea și Adevăr la bază! "Că totul va fi bine" dacă vor lua pastile lor și vrăjeala lor de "bine"!

Eu cred cu Adevărat că doctorul nu-i soluția reală și Adevărată! Fiindcă ăla o săi otrăvească cu tot felul de pastile de schimbări hormonale care vor avea consecințe grave! La mansardă după! și le vinde vrăjeală la greu să facă banii pe urma sănătăți lor! Le face creierul cenușă!

Dacă dau de un doctor cum trebuie, este o soluție. Nu Dumnezeu va veni să le lumineze mintea, ci depinde de ei ce ambiție au, dar oricum dacă este vorba și despre pedofilii, violatorii, mai rău ăia nici nu mai trebuie lăsați în libertate.

Păi tot eviți întrebarea da nu știu de ce, cum îl vezi pe acel doctor "bun" ce iar sfatui sa facă? Acel doctor de care îi îndrumi tu, o spui de parcă ar fi și "singura soluție" "Doctorul minune" ce crezi că lear spune să facă/îndrume doctorul? Dacă tot te bazezi atâta pe Doctorii!

Dece doctorul?

Dece nu Dumnezeu! cei poate apropia pe oamenii mai mult de sinele lor cu Adevărat să-și poată controla viața dacă " nu este" acela Dumnezeu!

| johnnny123 a răspuns (pentru 1onur):

Tu în afară de propagandă religioasă mai ai și vreun alt scop pe situl ăsta?

| 1onur explică (pentru johnnny123):

Pe tine cine tea necăjit? iar tea supărat Președintele României Călin Georgescu! ce patimă te apasă jony...

| 1onur explică (pentru Cinic):

Face parte din gruparea lui Selin Dion! Nu te enerva pe el Man oricum ăștia când Aude De Dumnezeu și lisus Hristos! începe să tremure și de nervi descurc la orice "oamenii" fără frică de Dumnezeu!, fierbe sângele în ei de răutate când vede cu ochii lor numele lui Dumnezeul și lisus Hristos!

| johnnny123 a răspuns (pentru 1onur):

Iartă-mă că te întreb, nu cumva tu ești ăla care-și pusese poza lui George Simion la profil?

| 1onur explică (pentru johnnny123):

Da pe Amândoi îi susțin sunt țigan! Turc și Român toate 3 ADN le am.

Săte ierte Dumnezeu jony că față de mine nu ai greșit cu nimic! Eu te înțeleg ai făcut fobie la câtă Dușmănie ai pe Călin Georgescu! Și George Simion! Când mi-am pus în ziua aceai poza mi-am loat ban doar fiindcă mi-am poza cu el! și am zis că-l susțin și pe el!

La fel au făcut și cu Violleta2022! Au redus prin Abuz! de funcție un om! Nevinovat la tăcerea abuzivă! obligatorie! fiindcă alți aduc la persoana ei acuzați! Fără nicio dovadă reală fără nicio dovadă Adevărată! Au supendat contul Doamnei! Violleta2022 fără nicio vină! Este o Nedreptatea ce se ia în considerare ca ceva " ce ar merita" din partea celor ce o judecă Nevinovat! și iau adresat multe jigniri unei femeie! Care chiar cu Adevărat nu lea făcut nimic Man! A stat pe timpul ei aicia! și pe inteligența ei! Iar alți au văzut și simțit cu au fost depășiți de intelectualitate unei femei! Și? Atunci au făcut Abuz ne justificat de funcție! Fără nicio dovadă reală și Adevărată!

iar când le cere omul o dovadă reală și Adevărată să dovedească cu Adevărat și reală unde a comis Violleta2022 fapte aduse la persoana ei neadevărat se face liniște totală! fiindcă gruparea Selin Dion își face de cap aicia cu boți lor!

De asta știu prin ce trece Doamna violleta2022! Fiindcă la fel mi-au facut și mie mi-au suspendat contul definitiv doar pentruc că sunt țigan sunt turc și sunt Român toate 3 ADN le am! fără nicio faptă reală și Adevărată mi-au Banat contul!

Da eu sunt 1onurSimion!

Dece un om când vă cere dovezi reale fapte reale fugiți! Dece? Nu sunteți până la capătă tot ce afirmați! Și mai spuneți ca aveți dovezi reale păi bun! Aratăle? Dovedește că ce spui este reală și Adevărată și nu inventezi de la tine nimic doar fiindcă o femeie este capabilă sa aiba o inteligență remarcabilă cu Adevărat și apoi săi suspendezi contul Nevinovat fără nicio vină!

| Cinic a răspuns (pentru 1onur):

Eu nu am nici o problema cu ateii sau cu nihilistii. Nu am o problema nici cu lgbt si nici cu viziunile de extrema stanga. Dar am observat ca astia de stanga au o placere imensa in a juca roluri de victime. Pe ei nu-i impiedica nimeni sa tipe peste tot ca my body my choice, free palestine, sa fluture steagul lgbt sa sustina ce partid sau ce ideologie politica isi doresc. Dar cum vad pe cineva credincios sau care au valori crestine, gata se simt atacati de parca incerca cineva sa îi crestineze fortat. Astia sunt pe modelul doar eu am dreptate si cine nu este de acord cu mine este un crestinopat, habotnic, misogin si extremist de dreapta. Patetic...