Alege varianta care te face fericita. Daca vrei sa te duci cu el, gandeste-te la ce iti poate oferi, pentru cat timp si daca merita. Daca stai gandeste-te ca poate intalnesti un baiat si mai misto cu care sa aveti o relatie zi de zi. Pune lucrurile in balanta si tu trebuie sa fii persoana care ia aceasta decizie.Nu poti sa te duci cu el din mila.
Eu cred ca ar trebui sa ramai cu persoana cu care te simti cel mai bine. Poti sa fi intr-o relatie cu cineva si 10 ani ca tot nu o sa-ti fie bine daca iubesti pe altcineva.
Deci, esti de 7 ani intr-o relatie, iar de 2 ani (in timp ce erai in relatia asta) ai inceput sa vorbesti cu altu, cu care din cate ai zis, te-ai si culcat. Acum el te preseaza sa il lasi pe asta de 7 ani, iar tu nu stii ce sa faci? Pai iti zic eu, du-te in Irak, spune-ti povestea acolo, si apoi mergi pe strada in timp ce te bat aia cu pietre pentru ca asta meriti. Nu inteleg de ce nu i-ai spus astuia cu care esti de 7 ani, ba fraiere m-am plictisit de tine hai sa ne despartim pana nu te insel, sau daca mai continuam vezi ca o sa te insel. De ce nu reusiti sa spune-ti adevarul? Sfatul meu este sa ii spui astuia de 7 ani ca l-ai inselat pentru ca asa iti place sa traiesti si ca nu il meriti, si du-te la asta de 2 ani si gata.
Clar! Următoarea întrebare va fi de la un băiat, părăsit de iubită cu care era de 7 ani, care l-a și înșelat.
Și OMG, Emvy... mai bine nu puteam răspunde... ok, ok, gata...
Hai mă! nu crezi că ăla s-o atașat de tine în 7 ani? Mai bag de seamă că deși ai fost 7 ani cu el, nu s-a atins de tine (în acel mod). Măcar dacă vroiai s-o termini cu el... trebuia să-l lași să fie primul, părerea mea.