Daca vei sangera isi va da seama ca erai virgina, dar poate ai noroc si nu o sa sangerezi, altfel nu ai cum sa il pacalesti. sau daca iti curge sange poti sa-i spui ca ai avut himenul elastic si ti s-a rupt dupa mai multe contacte sexuale, nimerind tocmai atunci
Sincer ar trebui să-i spui adevărul poate o să aibă o reacţie pozitivă, vorbeşte-i frumos şi fă-l să înţeleagă motivele pentru care atunci l-ai minţit. Oricum o să-şi dea seama. Şi aşa o să fie şi mai ok pentru tine!
@lora nu mai e virgina(cred)
poate dar cu greu iti dau id meu si iti explic cum sa faci sa creada ca esti virgina
In plus, daca nu'i veni spune, isi va da seama si te va durea pe tine cand o va baga. daca ii spui poate e ok si o sa faca sa iti placa si tie
Sigur isi va da seama.doare,acum depinde de fiecare, mai mult mai putin, si sigur nu te vei putea abtine si se va vedea pe fata ta.mai bine spune-i decat sa ajungeti pana acolo.si totusi. daca s-ar desparti de tine pentru ca i-ai zis ca nu mai esti si de fapt esti. ce mai cauti cu el?
Eu cred ca va trebui sa ii spui adevarul. Oricum o sa isi dea seama cel mai probabil si ii spui ca iti ea teama sa ii spui adevarul...etc. Eu cred ca se va bucura sa stie ca esti virgina.
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: