Se pare ca a fost doar o intalnire amicala...caci colegul in cauza nu m-a mai contactat.
Am interpretat gresit semnalele transmise de-alungul anilor..si am confundat politetea cu atractia.
Nu..nu suntem la facultate..ne apropiem de 30..am fost colegi de generala..insa varsta nu are legatura cu dragostea, tot te tampeste orice varsta ai avea.
Un baiat daca vrea sa te mai vada te contacteaza...nu asteapta dupa tine.
Habar nu am pana la urma de ce a iesit cu mine, poate sa se laude cu realizarile lui. poate se plicisea in momentul ala..si erau ocupate restul gagicutelor..cine stie.
Intalnirea in cauza a fost doar o lectie de viata...si anume..niciodata.dar absolut niciodata sa nu cauti si sa nu abordezi tu ca fata un baiat..caci nu faci decat sa cazi in penibil..si sa=i scada respectul pentru tine.SI cum oamenii isi doresc ce nu pot avea.iar pe tine te poate avea in orice secunda...isi pierde orice interes--asta daca l-a avut vreodata.
Tu vrei sa zici ca de cand ai inceput sa te intalnesti cu fete nu ai avut nici o perioada in care sa fi fost singur? In fiecare zi din viata ta ai fost cu cineva?
Nu ai parasit pe nimeni...si nimeni nu te-a parasit?
Felicitari..atunci robot...pentru ca oamenii normali..se indragostesc..se plictisesc...se despart. tind spre mai mult, si niciodata nu se multumesc cu putin.
Casatoria e spalarea creierului de catre societate sa ne tina in lant ca pe animale..Suntem un fel de "pets"... legati prin obligatiile care n=i le-am facut in urma reproducerii."legale"
Eu sunt o fiinta libera nu subjugata...dar asta nu inseamna ca nu-mi pasa de gura lumii..Traim totusi intr-o societate.