anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pot persoanele cu defecte de vorbire sa își găsească partenera de viață? Cum?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bineînțeles ca da! Dacă ai 12 13 ani așteaptă ca o sa iti rezolvi acest defect.

| mgtow a răspuns:

Mai greu nimeresc

| Kuroo a răspuns:

Iubitul meu spune "ț"-ul asa de frumos :3

| NAT0 a răspuns:

Păi de ce să nu poată, ăia nu-s oameni și nu merită și ei pe cineva? laughing Pot să-și găsească la fel ca ceilalți oameni.

| Kinus12 a răspuns (pentru NAT0):

Este vorba de mine.Am mai pus acolo sus o întrebare:"Cum?"
Cum pot impresiona o fată?

| Kinus12 a răspuns (pentru anonim_4396):

În decembrie împlinesc 17 ani
Dacă bine stiu, boala se numeşte sindrom piramidal
De mic copil am umblat cu genunchii îndoiţi, însă asta o pot remedia
Acum la 17 ani pot să fiu atent cum merg

| minrest a răspuns:

De ce sa iei o fata care sa creada ca ti-a facut o concesie? Mai bine ia tot o fata cu un handicap usor. Iar de gasi, o gasesti la activitati organizate pentru socializarea persoanelor cu handicap usor.

| Ecaterina2016 a răspuns:

Nu trebuie sa te chinui sa impresionezi. Trebuie sa te comporti natural și gândește ca acel defect de care spui tu, poate fi o modalitate de a tria oamenii superficiali. Multă sănătate și cred ca niște ore la logoped te vor ajuta.

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca pot sa-si gaseasca partnera de viata!
Defectul de vorbire nu te face mai putin inteligent decat altii, doar mai putin comunicativ si sunt convinsa ca sunt femei care apreciaza un barbat inteligent, mai mult decat unul plin de efuziuni verbale, care vorbeste mult si fara noima.

| RAY a răspuns:

Cei drept sansele sunt mai mici dar nu cu mult hai sa spunem cu 25%, dar poti gasi o persoana asa ca tine, cei drept vocea conteaza mult pentru ca prima impresie conteaza si cand auzim ca tu ai probleme noi asociem asta cu un handicap si noi nu cautam handicapuri la sexul opus, posibilitatea e mai mica dar e posibil