| Slff a întrebat:

Pot rămâne însărcinată dacă am făcut sex neprotejat in timpul menstruatiei, iar iubitul meu a ejaculat în vaginul meu? Tin să menționez că asta s-a intamplat acum 5 zile, iar eu încă sunt pe ciclu.

Răspuns Câştigător
| An89 a răspuns:

Nu, nu este posibil deoarece în perioada menstuației ești inferitilă, ar exista o posibilitate dacă ciclul tău menstrual e de 21 de zile. Dacă nu e, nu ar trebui să îți faci deloc griji.

15 răspunsuri:
| Paul754880338 a răspuns:

Niciodata!

| sofisis a răspuns:

Da, exista si cazuri cand ovulatia are loc intr-una din zilele de sangerare.

| sofisis a răspuns (pentru An89):

Una din prietenele mele nu ramanea gravida. A inceput sa si monitorizeze menstra. Ovulatia se petrecea intr-una din zilele de sangerare si nu avea menstra de 21 de zile. Nu mai induceti in eroare. Faptul ca sunt mai rare cazurile, nu le face imposibile si tu nu ai de unde sa stii corpul ei si cum functioneaza. Regulile nu se aplica la toti la fel. Cel mai bine si responsabil din partea ta ar fi sa incurajezi protectia.

| Dandinelle a răspuns (pentru sofisis):

Asa este!
Pentru ca avem doua ovare, se poate ca in acea zi in care un ovar a dat la o parte deja un ovul pentru menstra, celalalt ovar sa produca un ovul pentru fecundare.
Cititi anatomie, informati-va, daca nu sunteti siguri/sigure, mergeti la ginecolog sa va explice, sa va dea macar pliante cu informatii de genus asta.
Merci sofisis pentru incurajare, ai mare dreptate!

| sofisis a răspuns (pentru Dandinelle):

Pai nah, incerc si eu sa ma lupt cu morile de vant si sa le explic ca daca o baba-n sat zice ca e asa, nu e musai sa fie asa.

| CaliforniaLA a răspuns:

Fetele nu raman însărcinate numai in perioada ovulatiei, si poti ramane însărcinată și in timpul menstruatiei, spermatozoizii se pot pastra până la 5 zile înăuntrul femeii

Răspuns utilizator avertizat
| Dandinelle a răspuns (pentru An89):

Este total gresit, va rog nu luati ce se scrie asa total in considerare. Exista multe cazuri si studii in care s-a aflat ca poti ramane insarcinata si in perioada menstrei. Se intamapla. Aveti grija si folositi protectie.

Si cu toate astea, raspunsul cel mai bun e considerat ala pe care vrei sa il auzi. Ca drept exemplu a dat funda persoanei care i-a spus ca in perioada menstruatiei e INFERITILA laughing))
D'aia zic, ca ma lupt cu morile de vant

| Dandinelle a răspuns (pentru sofisis):

laughing)
si stii cum e: lasa ca intreb pe TPU si nu ma duc la doctor laughing

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

Hai lasa ca macar aici sunt copii. Sa vezi pe Facebook ce haios e cand femei in toata firea intreaba despre diferite simptome la ele sau la copii ....in loc sa mearga naiba la medic. Isi posteaza bubele, iritaiile, partile intime etc.
Oameni si oameni. Aici sper ca fiind mai mici, poate poate mai am o sansa sa ii fac sa inteleaga cate ceva.

| Adry05 a răspuns:

Sa fii ghinionista Pamantului sa ramai pe ciclu laughing

| sofisis a răspuns (pentru Adry05):

Cu toate astea..se intampla. Cneva trebuie sa poarte si ghinionul asta. Poate nu ea. Dar cineva da.

| Adry05 a răspuns (pentru sofisis):

Da dar ideea era ca-n cazuri extrem de rare. In general ar trebui sa fie imposibil, e o oarecare nepotrivire in corp si un caz izolat sa se intample.