Bineinteles ca poti ramane insarcinata!
Inca ceva: ovarele nu racesc!
Poate ai o infectie, care poate fii tratata, sau ai chist pe ovare.
Mergi la ginecolog pentru investigatii medicale si tratament adecvat.
Eu știam că poți rămâne însărcinată doar dacă faci sex.
De la răceală, nu cred.
Cu toate că încep să am dubii la cât de hotărât ți-a răspuns AnaMaria50.
Pai am o raceala si nu stiam daca pot sa raman insarcinata in urma unui contact sexual daca nu sunt ovarele mele in regula
Deci daca nu iau tratament nu pot ramane insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat?
Problemele de tract genital nu sunt de trecut cu vederea, pentru ca se pot agrava si da in cazuri grave se poate ajunge si la infertilitate! Raceala la ovare nu e un termen medical, ar trebui ca orice modificare si simptom aparut sa il investighezi pentru a nu avea probleme mai tarziu pentru ca patologiile aparatului reproducator sunt numeroase si tratamentul este diferit in functie de localizarea problemei.
Orice tratament ai lua pentru orice, daca nu e pentru contraceptie, nu ajuta la contraceptie! Scurt. Doar anticonceptionalele te protejeaza de sarcina. In rest, nimic!
Noi bărbații habar n-avem de mecanismele astea. Şi cică noi gândim şi simplist.
Era un banc: Soțul se trezeşte dimineața şi găseşte pe uşa frigiderului un bilet de la soție : "M-am săturat, nu mai suport, nu mai merge. Te părăsesc, plec la mama."
Tipul deschide uşa frigiderului, se uită şi zice : "Ba merge foarte bine şi îngheață cum trebuie. Ce femeie tâmpită."
Raceala este la nas, nu la ovare sau pasarica!