| RoxyYy_6084 a întrebat:

Pot ramane insarcinata daca dupa actul sexul am fost imediat si m-am spalat? (partenerul a ejaculat in mine), mentionez ca sunt in a 7-a zi a ciclului menstrual iar acesta este de 26 de zile.

Răspuns Câştigător
| octha a răspuns:

Teoretic nu..practic ia-ti un test de sarcina

19 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa existe riscul de a ramane insarcinata in a 7 a zi a ciclului, tot ce mai ramane e sa astepti urmatorul ciclu

| AlexTroll a răspuns:

Nu ar fi un dezastru?! lol in clasa a7a e un dezastru daca se va naste asta e dar roaga-te sa nu se intample! pe langa ca vei avea niste dureri urate, nu ai de unde sa stii daca partenerul tau chiar sil doreste.esti mica si tot tise pare numai roz dar viata nu e asa.la varsta ta nici nu ar fi trebuit sa faci asta dar e pe raspunderea ta! ciclul nu cred ca ar avea treaba cu faptul ca poate esti insarcinata dar atat timp cat a ejaculat sunt sanse foarte mari de a ramane insarcinata.numai bine si mai joacate pe calculator si lasa sexul ca nu e de varsta ta.

| drhotzu a răspuns:

Degeaba te speli... spalatul nu este un spermicid... iti recomand pastila de a2a zi ca sa fii sigura!

| Azµre a răspuns (pentru drhotzu):

Corect! în sfărșit un răspuns corect. Te iubesc.

| drhotzu a răspuns (pentru Azµre):

Merci merci!

| Foartesecret a răspuns (pentru Azµre):

laughing

| Ekcstsy a răspuns:

Teoretic 5 zile inainte de ciclu si 5 dupa esti safe dar daca esti deja intr-a 7-a cam nasol. Daca te speli nu rezolvi nimic mai degraba incerci sa urinezi cu toate ca nici asta nu e o solutie contraceptiva 100%. Un test de sarcina si se rezolva totul. Daca e dorit, bucuria voastra.

| SSSOMG a răspuns (pentru Ekcstsy):

Cum te gandesti tu ca daca urineaza iese sperma din ea? urina ei trece prin vagin sau wtf?laughing)

| Ekcstsy a răspuns (pentru SSSOMG):

Nu dar e oarecum o metoda babeasca sa ziceam asa. Nu am spus ca e si contraceptiva.

| SSSOMG a răspuns (pentru Ekcstsy):

Eu n'am mai auzit de asa ceva la femei...n-are nicio logica...asa, metoda babeasca e si sa bage spirt in vagin, da nu o putem asigura ca nu ramane fara el laughing

| Ekcstsy a răspuns (pentru SSSOMG):

Dovada ca metodele babesti nu merg este numarul mare de copii pe cap de locuitor din mediul rural, unde metodele moderne de contraceptie nu prea au ajuns. happy

| al3ks a răspuns:

Bea suc de lamaie si ia anticocencionale

| tAgJaCk a răspuns:

Da mult mai dureaza ciclul straight face...sigur esti insarcinata. Asta e...esti distrusa pe viata.

| Beiibii98 a răspuns:

Pai cand ti-o intarzia, esti insarcinata big grin.

| RoxyYy_6084 explică:

Un copil in viata mea nu ar fi un dezastru pentru ca amandoi ni-l dorim dar vreau sa fiu sigura daca o sa fiu insarcinata sau nu

| Azµre a răspuns (pentru RoxyYy_6084):

Crezi tu? i-a mai întreabă odată bărbatul să vezi ce zice...

| drhotzu a răspuns (pentru RoxyYy_6084):

De curiozitate cati ani ai?

| alynushhhh a răspuns (pentru RoxyYy_6084):

Tu nici nu ai idee macar despre ce vb e totusi un copil hellow...trezeste`te vi`l doriti amandoi da intrebarea e:aveti cu ce sa il cresteti? sunteti o familie ca sa aveti ce sa ii oferiti copilului? pentru 5 minute de placere, sa suferi o viata intreaga nu se merita!

| Azµre a răspuns (pentru alynushhhh):

Las-o mă omule dacă ea vrea plod de pe acum, treaba ei, dacă nu vroia o făcea cu prezervativ.