Degeaba te speli... spalatul nu este un spermicid... iti recomand pastila de a2a zi ca sa fii sigura!
Da mult mai dureaza ciclul ...sigur esti insarcinata. Asta e...esti distrusa pe viata.
Un copil in viata mea nu ar fi un dezastru pentru ca amandoi ni-l dorim dar vreau sa fiu sigura daca o sa fiu insarcinata sau nu
Crezi tu? i-a mai întreabă odată bărbatul să vezi ce zice...
Teoretic 5 zile inainte de ciclu si 5 dupa esti safe dar daca esti deja intr-a 7-a cam nasol. Daca te speli nu rezolvi nimic mai degraba incerci sa urinezi cu toate ca nici asta nu e o solutie contraceptiva 100%. Un test de sarcina si se rezolva totul. Daca e dorit, bucuria voastra.
Nu cred ca ar trebui sa existe riscul de a ramane insarcinata in a 7 a zi a ciclului, tot ce mai ramane e sa astepti urmatorul ciclu
Nu ar fi un dezastru?! lol in clasa a7a e un dezastru daca se va naste asta e dar roaga-te sa nu se intample! pe langa ca vei avea niste dureri urate, nu ai de unde sa stii daca partenerul tau chiar sil doreste.esti mica si tot tise pare numai roz dar viata nu e asa.la varsta ta nici nu ar fi trebuit sa faci asta dar e pe raspunderea ta! ciclul nu cred ca ar avea treaba cu faptul ca poate esti insarcinata dar atat timp cat a ejaculat sunt sanse foarte mari de a ramane insarcinata.numai bine si mai joacate pe calculator si lasa sexul ca nu e de varsta ta.
Tu nici nu ai idee macar despre ce vb e totusi un copil hellow...trezeste`te vi`l doriti amandoi da intrebarea e:aveti cu ce sa il cresteti? sunteti o familie ca sa aveti ce sa ii oferiti copilului? pentru 5 minute de placere, sa suferi o viata intreaga nu se merita!
Las-o mă omule dacă ea vrea plod de pe acum, treaba ei, dacă nu vroia o făcea cu prezervativ.