| VrRos05 a întrebat:

Poți aborda sau nu online în asa fel încât să ieși la o întâlnire cu o fată?
Am lăsat mesaje la mii de femei pe Facebook, am și vorbit mult cu unele dar nu s-a ajuns la nimic cu niciuna măcar.

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Tu ai impresia că lumea e atât de proastă incât să pice la picioarele tale după ce dai "mesaje la mii de femei pe Facebook"? Hai fii realist

| iulia0514 a răspuns:

rolling on the floorTu crezi ca femeile pica pur și simplu pe spate? Ești obsedat aia e problema ta.
Din întrebările tale deduc că tu niciodată nu ai avut o relație cu o femeie!

| VrRos05 explică (pentru sierra1):

N are nici o relevanță comentariul tău.

| sierra1 a răspuns (pentru VrRos05):

Tu chiar nu pricepi? inmulțește cu 10 "mesaje la mii de femei pe Facebook" și tot rezultat ZERO. Are relevanță dar degeaba dacă e prea subtil pentru tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Altul care se crede mare macho din tastatură. Dacă te pun în fata unei fete, începi sa te bâlbâi, sa o dai din colt în colt.

| haileewatson a răspuns:

Tu crezi ca prin mesaje pe Facebook agati vreo fata? laughing)

| VrRos05 explică (pentru iulia0514):

Nici n-o sa am din păcate ca subt reduse mintal.Aleagra numai după bani și barbati urâți.

| iulia0514 a răspuns (pentru VrRos05):

Ce înseamnă Subt?
După cum am mai zis daca vorbești asa cum scrii atunci nu ma mir ca nu-ți găsești o prietena deși întru fel e ok pentru ca la ce părere ai despre femei e mai bine sa rămâi singur!

| VrRos05 explică (pentru iulia0514):

Cică mai bine ramai singur.
Dorești răul unui om, dar asta se întoarce.
Am o părere bună, despre mine și e de ajuns.

| iulia0514 a răspuns (pentru VrRos05):

Din contra îți doresc binele având în vedere că tu consideri toate femeile târfe e mai bine sa rămâi singur decât cu o tarfa că cine știe poate când vede ce fel de gândire ai s-o gândi să-ți facă viața un calvar!