Da si nu e greu de spus, esti sincer in limita unei limite, plus ca persoana respectiva nu te cunoaste real
Multumesc pentru raspuns.As vrea sa te mai intreb ceva, insa nu iti pot trimite mesaj.
Spune-mi aici si iti voi raspunde nu imi pun Facebook-ul sa vada toata lumea
Iti apreciez punctul de vedere.Nu stiu cati ani ai, dar dupa felul cum raspunzi dai dovada ca esti o persoana matura.Nu vreau sa fiu insistent daca mi-ai da adresa ta de FB in privat.
Da Dani oamenii obisnuiesc sa minta prin mesaje.
Eu cred ca in ziua de azi poti avea intredere intr-o persoana care nu o cunosti decat un prieten asa ca incearca si vei vedea pe viitor
Nu, niciodată. Să nu ai încredere în oameni! Poate sună exagerat, dar unii oameni n-ar trebui să aibă încredere nici măcar în familie. Ești singur pe lumea asta.
Practic n-ar trebui sa ai incredere intr-o persoana pe care nu o cunosti dar acum depinde de tine si de ce fel de persoana esti.
Încrederea se câștigă destul de greu, acum e doar decizia ta daca sa ai incredere in el sau nu.
Este vorba de o fata care o stiu de ceva timp.Insa ea mi-a spus ca are incredere in mine.Dar eu cand ea imi spune un lucru tind sa il pun la indoiala.