anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poti avea incredere intr-o persoana care nu o cunosti personal? Ma refer vorbind doar la telefon si prin mesaje.

Răspuns Câştigător
| CleanHeart a răspuns:

Da Dani oamenii obisnuiesc sa minta prin mesaje.

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da si nu e greu de spus, esti sincer in limita unei limite, plus ca persoana respectiva nu te cunoaste real

| CleanHeart a răspuns:

Nu
Prin mesaje se minte mult si omul nu e natural
O seara frumoasa! :l

| DaniGl a răspuns (pentru CleanHeart):

Multumesc pentru raspuns.As vrea sa te mai intreb ceva, insa nu iti pot trimite mesaj.

| DaniGl a răspuns (pentru DaniGl):

Voiam sa te intreb daca ai o adresa de facebook.Fiindca am incercat sa iti trimit mesaj pe privat insa nu am reusit.

| CleanHeart a răspuns (pentru DaniGl):

Spune-mi aici si iti voi raspunde nu imi pun Facebook-ul sa vada toata lumea

| DaniGl a răspuns (pentru DaniGl):

Esti de parere ca unii oameni nu pot fi sinceri prin mesaje?

| DaniGl a răspuns (pentru CleanHeart):

Iti apreciez punctul de vedere.Nu stiu cati ani ai, dar dupa felul cum raspunzi dai dovada ca esti o persoana matura.Nu vreau sa fiu insistent daca mi-ai da adresa ta de FB in privat.

| CleanHeart a răspuns (pentru DaniGl):

Da Dani oamenii obisnuiesc sa minta prin mesaje.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, e foarte greu sa gasesti o persoana sincera

| Otto19 a răspuns:

Eu cred ca in ziua de azi poti avea intredere intr-o persoana care nu o cunosti decat un prieten asa ca incearca si vei vedea pe viitor

| EuDOarSieu a răspuns:

Nu, niciodată. Să nu ai încredere în oameni! Poate sună exagerat, dar unii oameni n-ar trebui să aibă încredere nici măcar în familie. Ești singur pe lumea asta.

| Buubbu a răspuns:

De obicei nu, dar există excepții dacă ești norocos.

| BAD17 a răspuns:

Practic n-ar trebui sa ai incredere intr-o persoana pe care nu o cunosti dar acum depinde de tine si de ce fel de persoana esti.

| Prodan_Paul_1999 a răspuns:

Încrederea se câștigă destul de greu, acum e doar decizia ta daca sa ai incredere in el sau nu.

| DaniGl a răspuns (pentru Prodan_Paul_1999):

Este vorba de o fata care o stiu de ceva timp.Insa ea mi-a spus ca are incredere in mine.Dar eu cand ea imi spune un lucru tind sa il pun la indoiala.