Eu cred ca in ziua de azi poti avea intredere intr-o persoana care nu o cunosti decat un prieten asa ca incearca si vei vedea pe viitor
Nu, niciodată. Să nu ai încredere în oameni! Poate sună exagerat, dar unii oameni n-ar trebui să aibă încredere nici măcar în familie. Ești singur pe lumea asta.
Încrederea se câștigă destul de greu, acum e doar decizia ta daca sa ai incredere in el sau nu.
Da si nu e greu de spus, esti sincer in limita unei limite, plus ca persoana respectiva nu te cunoaste real
Este vorba de o fata care o stiu de ceva timp.Insa ea mi-a spus ca are incredere in mine.Dar eu cand ea imi spune un lucru tind sa il pun la indoiala.
Practic n-ar trebui sa ai incredere intr-o persoana pe care nu o cunosti dar acum depinde de tine si de ce fel de persoana esti.
Multumesc pentru raspuns.As vrea sa te mai intreb ceva, insa nu iti pot trimite mesaj.
Spune-mi aici si iti voi raspunde nu imi pun Facebook-ul sa vada toata lumea
Iti apreciez punctul de vedere.Nu stiu cati ani ai, dar dupa felul cum raspunzi dai dovada ca esti o persoana matura.Nu vreau sa fiu insistent daca mi-ai da adresa ta de FB in privat.