Ai glumitse in program?
Bineinteles ca poti ramane insarcinata si gripa sa ai!
Ajunge sa fii in perioada fertila si sa faci sex neprotejat!
Nu au nici o legatura sistemul respirator, afectat de o gripa sau o raceala, cu sistemul de reproducere!
Nu am glumite)...rasp si mie la intrebarea asta ca nu stiu sincer Daca prietenul meu si-a dat de 2 ori drumu in mine si sa scurs un lichid transparent
inseamna ca am ramas gravida? k n-am o saptamana ca sa-mi iau un test si as vrea o parere de a voastra k noi ne kinuim sa facem un bebe:X
Deja ti-am raspuns,ce anume nu intelegi din raspunsul meu?
Testul e prea devreme sa-l faci la o saptamana si,ca sa ramai insarcinata, trebuie sa faci sex neprotejat in perioada ta fertila!
Informeaza-te, e imposibil sa vrei sa ai un copil si sa te exprimi in modul in care o faci!
Doamne ce oameni! Nu inteleg ce treaba are o banala raciala cu o sarcina care iti va schimba viata!
Avand in vedere ca te consideri broasca sau broscutza01 ( ca asa se zice mai nou la tara ) exista mari sanse sa faci multi brotacei sau chiar orice alta fiinta din ramura zoologie, ca raceala ai putut-o lua si de la vaci, porci, gaini etc
Nu,pentru ca raceala i se transmite la oua si ii ingheata spermatozoizii...
Buna! Nu vad care ar fi problema sa nu ramana gravida.Sigur ca poate ramane insarcinata.
Numai daca faci sex neprotejat. Numai din raceala nu. In schimb, racela nu ofera nicio protectie impotriva sarcinei daca intretii relatii sexuale neprotejate!
Andrei5001737 întreabă: