| broscutza01 a întrebat:

Poti ramane gravida in timp ce esti racita?

Răspuns Câştigător
| oanaoana23 a răspuns:

Poti ramane chiar foarte usor...

13 răspunsuri:
| WweEdge a răspuns:

Doamne ce oameni! Nu inteleg ce treaba are o banala raciala cu o sarcina care iti va schimba viata!

greece12
| greece12 a răspuns:

Ai glumitse in program?
Bineinteles ca poti ramane insarcinata si gripa sa ai!
Ajunge sa fii in perioada fertila si sa faci sex neprotejat!
Nu au nici o legatura sistemul respirator, afectat de o gripa sau o raceala, cu sistemul de reproducere!

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Buna! Nu vad care ar fi problema sa nu ramana gravida.Sigur ca poate ramane insarcinata.

| broscutza01 explică (pentru greece12):

Nu am glumitehee hee)...rasp si mie la intrebarea asta ca nu stiu sincer Daca prietenul meu si-a dat de 2 ori drumu in mine si sa scurs un lichid transparent
inseamna ca am ramas gravida? k n-am o saptamana ca sa-mi iau un test si as vrea o parere de a voastra k noi ne kinuim sa facem un bebe:X

| Prapacea a răspuns:

Numai dacă te f##i

greece12
| greece12 a răspuns (pentru broscutza01):

Deja ti-am raspuns,ce anume nu intelegi din raspunsul meu?
Testul e prea devreme sa-l faci la o saptamana si,ca sa ramai insarcinata, trebuie sa faci sex neprotejat in perioada ta fertila!
Informeaza-te, e imposibil sa vrei sa ai un copil si sa te exprimi in modul in care o faci!

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Nu,pentru ca raceala i se transmite la oua si ii ingheata spermatozoizii...

| Argaiv a răspuns:

Numai daca faci sex neprotejat. Numai din raceala nu. In schimb, racela nu ofera nicio protectie impotriva sarcinei daca intretii relatii sexuale neprotejate!

| Fabian20 a răspuns:

Normal si bineinteles k poti

| smileforme01 a răspuns:

Avand in vedere ca te consideri broasca sau broscutza01 ( ca asa se zice mai nou la tara ) exista mari sanse sa faci multi brotacei sau chiar orice alta fiinta din ramura zoologie, ca raceala ai putut-o lua si de la vaci, porci, gaini etc happy

| Sara2 a răspuns:

Ramai la fel de simplu ca si cum nu ai fi racita

greece12
| greece12 a răspuns:

A,acum am picat in extrema cealalta, nimic nu ma mai mira!

| elninoema a răspuns:

Da poti ramane chiar si daca iti curge nasul laughing)

Întrebări similare