Nu,este pur atractie fizica, obsesie sexuala.Eu nu cred ca te-ai indragostit de o fata urata grasa etc. Te-ai "indragostit "de o fata frumoasa, deci este doar atractie, doar placere vizuala.
In niciun caz. Asta se cheama obsesie/ singuratate si imi pare rau sa o spun, dar cineva care crede ca poate sa intemeieze o relatie virtuala si sa dureze la nesfarsit, nemaifacand diferenta intre mediul virtual/real nu este in toate mintile.
Atractie la ce? Asta e obsesie...
Obsesie, fratioare cunosc o multime de persoane care au familii, cu relatii incepute, pe facebook, pe hi5, sau chiar pe mess, deci nu e nici o obsesie, dar nici iubire
Da pentru că o să vorbești cu acea persoană și o să vezi că e o persoană bună și tot așa... încât nu o să mai ai nevoie o vezi cum arată, o să te uiți numai la suflet.
De ce?
Pentru ca virtual nu exista sentimente doar atractie fizica
La inceput va parea posibil, dar pe parcurs vei vedea ca ai nevoie de ceva mai mult... Imbratisari, saruturi, atingeri, dragoste.
Nu se poate, cel putin pana nu vezi persoana nu ai cum. E doar o senzatie de atasament...am trecut si eu prin asta. Poate atunci cand te vei intalnii cu persoana aceea in realitate nu o sa existe deloc chimie intre voi, eu asa am patit.
danaieladaniela întreabă: